Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon morbid ötlet?

Szerintetek nagyon morbid ötlet?

Figyelt kérdés

Amikor megszülettem édesapám bement egy boltba vett egy üveg pezsgőt,rákötött egy rózsaszin szalagot és eltette.Ő örizte addig mig el nem költöztem otthonról,az eljegyzésemen kaptam el.

Ugy volt hogy valami jeles eseményen lessz felbontva de megvolt az esküvő és megszületett a lányom is de a pezsi még mindig ott figyel a polcon.

Azt gondoltam hogyha meghalok a gyerekem/im locsolják rá a siromra vagy mellé,mindegy.

Szerintetek ez nagyon gáz ötlet,egyszerüen nem tudok tőlle megvállni csak ugy.

28N

2011. aug. 28. 18:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Ez tök édes, mármint nem a temetés, de szerintem temessék el veled.
2011. aug. 28. 18:53
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem morbid ötlet! Veled "született", nyugodtan mehet veled a sírba is.
2011. aug. 28. 18:56
 3/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem kicsit morbidnak tűnik, de persze a te döntésed.

Esetleg mi volna, ha akkor bontanátok fel amikor a lányod ballag, vagy megkérik a kezét?

2011. aug. 28. 18:58
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Ez jó,nekem tetszik,nem morbid,de lesz,olyan akinek nem fog,már előre látom!
2011. aug. 28. 18:58
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet, az egész életeden végig fog kísérni, és mindig apukádra fog emlékeztetni! Jó fej a papa, tök aranyos a sztori!:)
2011. aug. 28. 18:59
 6/18 A kérdező kommentje:
A lányom születésénél majdnem fel lett de végül nem,mert ha netalán testvérje lessz az olyan igazságtalan lenne.
2011. aug. 28. 18:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem temessétek el veled.már páran csináltak ilyet.Anyum barátnőjének az apukája szerette a pálinkát,vele egy üveg pálinkát temettek el!
2011. aug. 28. 19:00
 8/18 A kérdező kommentje:

A testvéremnek is van csak az ővé nem pezsgő,az ővét még apu örzi.

Még a szalag is rajta van,ugyanugy ahogy apu rákötötte,már jocskán viseltes.

Verem a fejem a falba hogy én nem vettem a lányomnak.

2011. aug. 28. 19:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Komolyan egy ragacsos koporsóban akarsz feküdni évtizedekig? Ami vonzza a rovarokat? Inkább temettesd magad mellé, vagy a gyereked mellé, de ez szerintem nem praktikus :-)
2011. aug. 28. 19:01
 10/18 A kérdező kommentje:

Esetleg mi volna, ha akkor bontanátok fel amikor a lányod ballag, vagy megkérik a kezét?

Ez sem rossz ötlet.köszi.

Akkorra már ugyis kiderül hogy egyke marad-e.

2011. aug. 28. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!