Jogos volt a nővéremtől a pofon?
Figyelt kérdés
Nagyon jó ruhái meg cuccai vannak,és elvettem a szőrös tolltartóját,és több melltartóját,nadrágját,cipőket,magassarkút,tornacipőt,sminket,táskát,napcsiket,stb... Mert nagyon tetszenek,és eddig tűrte,de ma kapam tőle hirtelen egy nagy pofont. Igaz hogy el kéne tőle kérnem,de biztos hogy nem adná oda,mert ő is használja,és az ő mérete 24-es,az enyém pedig 28-as,és több nacijáról is lejött a gomb. Anyum szerint neki van igaza,szerintem nem,mert a tesója vagyok,és elvehetem.
13L a nővérem 16
2011. aug. 25. 15:51
1/70 A kérdező kommentje:
*napszemcsiket
2011. aug. 25. 15:52
4/70 anonim válasza:
Kérés nélkül nem illik elvenni. Egy idő után én sem tűrném!!!
5/70 anonim válasza:
Hát nem veheted el. Pláne, hogy tönkre is teszed őket.
8/70 flora08 válasza:
A pofon lehet túlzás, de szerintem pofátlanság úgy kölcsönvenni valamit, hogy még csak nem is szólsz róla. Az én nővérem sem szereti, ha csak úgy kölcsönveszek egy felsőjét, vagy valamit, de ha elkérem szó nélkül ideadja, mert tudja, hogy vigyázok rá.
9/70 anonim válasza:
azért mert a tesója vagy miért vehetnéd el?
csodálom,hogy eddig szónélkül türte a nővéred..!
Nekem 2 kisebb tesóm van,de soha nem vettem el tőlük én se/ők se semmit szó nélkül..
10/70 anonim válasza:
Pofon? Én a helyében összevertelek volna alaposan, ha én lennék a nővéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!