Bajok vannak, vagy túlreagálom?
Barátom elég érdekesen viselkedik már nagyon régóta. Több problémám is van vele.
Van,hogy telefonálunk,elkezdünk veszekedni,ő lecsapja a telefont és kikapcsolja,hogy keresni se tudjam. Másnap amikor kedve van akkor vagy felhív,(ez a jobbik eset) vagy ír 1 smst, hogy nincs kedve beszélgetni.
Ez általában abból adódik,ha megmondom a véleményemet.
Másik: engem soha nem véd meg,de ha én mondok valakire rosszat,ami jogos is,akkor én vagyok a Föld legrosszabbindulatú embere. Egy példa: az egyik haverja neki köszönt,nekem meg nem,szinte levegőnek nézett és nekem ez nagyon rosszul esett.
Már ott tartok,hogy nem merek semmit elmondani neki,mert abból az lesz h napokig nem beszélünk normálisan.
Azt is megmondtam neki,hogy mióta dolgozik elhanyagol. Erre csak annyit mondott,hogy fáradt és majd megoldódik minden.
Én vagyok érzékeny vagy tényleg bajok vannak?
Nálunk hasonló a helyzet, úgyhogy sajnos tudom, mit érzel.:S
Szerintem valóban gondok vannak, én már pánikbeteggé váltam az állandó stressztől.Úgyhogy szerintem valahogyan próbáljátok megbeszélni a dolgot.
Remélem sikerül, és nem jársz úgy, mint én.:)
Hát ezek most még nagyon apróságok. Nem tudom mennyiideje vagytok eggyütt, de apa is ilyen, és anya sokszor szöryen érzi magát amiért ha elmodja a véleményét tuti veszekedés lesz, ezért álltalában csak csendben bólogat ha nem ért eggyet. Nem a kapcsolatotokkal van a baj, egyszerűen a barátod a nehéz természetű. Ezt vagy el tudod fogadni és alkalmazkodsz hozzá, vagy nem :/ Tipikus megszoksz vagy megszöksz..
mert bizony rajta nem nagyon lehet változtatni, de megpróbálhatod, hátha..
Volt több távkapcsolatom is , hidd el, ha már távolról is így bánik veled, az nagyon rossz jel. Minimum piszkosul magabiztos a hozzá való ragaszkodásodat illetően, a többiről nem is beszélve.
A soraidból nekem a tisztelet hiánya tűnik ki így elsőre. Ne legyen igazam! Bár igencsak széles körű tapasztalattal rendelkezem (mind a saját, mind barátaim kapcsolatai révén), ezért meglepődnék, ha nem így lenne.
Tanácsaim attól függnének, mennyire szeretnéd megtartani őt.
Sok sikert kívánok addig is!
Szia!
Ahogy az első is írta, vagy megszoksz, és beletörődsz, hogy az van amit a párod mond, vagy megszöksz....
Csak nehogy akár 10 év és gyerek után ébredj rá, hogy ez így nem jó. Ahogy én.... Hidd el nagyon nehéz ilyenkor lépni. Ne add fel magad és az életed, legyen eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!