Szerintetek normális dolog az ha egy 18 éves lány hétvégenként vagy szünetekbe 23:00 kor viszi le a kutyát a barátjával és kb 00:00-ra vagy 00:30 le fekszik aludni?
szülő vagyok, két gyerekkel
én sem örülnék, de 18 éves, nagykorú, azt csinál, amit akar
nem vagyok szülő, de szerintem normális, én is most indulok sétálni, nappal nem lehet kimozdulni a meleg miatt...
amúgy te melyik szereplő vagy?
Miért ne lenne az?
Nem vagyok szülő.
szerintem teljesen. Tudod milyen jó ilyenkor kint lenni? Nincs tömeg, jó levegő, most nincs hideg. Ha van megfelelő világítás, és nem olyan veszélyes a környék teljesen elfogadható. Próbáld ki te is, milyen jó ilyenkor sétálni ;)
Nem vagyok szülő.
Szerintem semmi rossz nincs ebben, 18 éves, nem kisgyerek, akinek 9-kor takarodó. Ha éjfélkor lefekszik, akkor is 8-kor kel, ez bőven jó az ő korában nyári szünetben.
Nem vagyok szülő.
Szülő vagyok.
Szerintem nincs baj ezzel.
Kivéve persze, ha mondjuk kis lakásban laktok, és a gyerek a járkálással, mozgolódással felébreszti mondjuk a pihenő szülőt, aki korán kel. Akkor engem is zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!