Tényleg kihasználom a szüleimet, hogy 23 évesen főiskolára járok otthonról az ő támogatásukkal?
Már kilencedikes korom óta dolgozom egyész nyári szünetben amiből tudtam finanszírozni a tanulmányaimat.
Ám miután elvégeztem a főiskola első évét nem tudtam elmenni dolgozni, mert apum súlyos autóbalesetet szenvedett és 24 órai felügyeletre szorult (így itthon maradtam, hogy anyum ne essen ki a munkából, és amellett, hogy segítettem apum ápolásában, mint mindig a házimunka 90%-át én végeztem). Emellett még mamámra is kell vigyázni, mertalig épült fel a lábtörésből eltört a kara (és ismét ágyban van).
Nekem olyan rosszúl esett, mikor a másik nagymamám azt vágta a fejemhez, hogy 1 ingyenélő vagyok, aki csak elhorgya a pénz a háztól, mikor már 4 hónapja ki sem jártam a házból a sok dolog miatt.
szerintem sem használod ki őket.
ha ők szívesen megteszik érted, akkor másnak nincs joga beleszólni.
dehogy ! Ez a normális,az pedig nagyon nagy pozitívum, hogy te vezeted a háztartást.
Neked a fősuli a munkahelyed, diák vagy.
Ne viccelj, nagymamád - bocsi, de ostobán gondolkodik.Amúgy egy nagymama hogy mondhat ilyet ?
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
:)
Nem tudom ezt hogy is gondolta mamám.
Bezzeg azt már elfelejtette, hogy kilencedikes korom óta én fizetem az iskolámat, és, hogy csak ezen a nyáron nem tudtam elmenni dolgozni, hogy összegyűjtsem a pént a következő évre.
A legtöbb korodbeli alig vagy nem segít semmit otthon és a szülei finanszírozzák a tanulmányait. Bulizik, éli a fiatalok életét, barátokat gyűjt, utazgat...stb. És szerintem jól is teszik.
Ehhez képest te mini felnőtt vagy hosszú évek óta. Inkább büszke lehetne rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!