Mit gondoltok rólam, gyerekes vagyok, túl komolytalan? Lentiek alapján.
a 14 éves kis csajok szoktak így írni magukról a blogjukban
bocs de elsőre ez jutott eszembe
Az egyik legjobb barátnőm pont ilyen.
Imádom,hogy olyan különc,különleges,humoros és nem érdekli ki,mint gondol róla.Amúgy meg ezzel pont elérte,hogy mindenki tiszteli a fősulin,mégha jókat is nevetnek rajta,de sose rosszindulatúan.Mert olyan tényleg,hogy aki tényleg igazi egyéniség.Elgondolkodtatja az embert.Am a fősulin ő is pont olyan gyerekekkel foglalkozó szakmát tanul,utána még tovább akar tanulni pszichológusnak.
Szóval én nagyon örülök,hogy ő a barátnőm,én pont olyan vagyok aki nem nagyon mer önmaga lenni,mert félek,hogy a többiek mit szólnának,de ez a lány elgondolkoztatott,hogy igazából kit érdekel mások mit gondolnak.
Azt hiszem én is különc vagyok kicsit, csak másképp :)
Szerintem az csak jó lehet, h élvezed az élete. Bár ez manapság nem nagyon divat, de kit érdekel a divat?! :)
A lényeg, hogy önmagad legyél, és érezd jól magad a bőrödben! Hát nem? De! :)
Én is ilyen vagyok, szeretem pozitívan szemlélni a világot. Nem nagyon érdekel ki mit gondol, mivel egyszer élünk, egyszer vagyunk fiatalok, ez nem egy gyerekes dolog, amit el kéne rejteni a világ elől.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!