Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis, hol keressek nőt?
a) keress borsodi csajt
b) költözz el
Kedves kérdező!
Én pont így vagyok, mint te, de el kell ismerni, hogy bennünk is ott a hiba. Én például nem vagyok egy nagyszájú, középponti menő macsó, a külsőm is elég gáz. Nem tudok magas lenni és jobb képű. :(
21f
Az első válaszolónak zöld kezecske!
Érdemes megnézned. Írtam a kérdést feltevőnek, tegye ki a privijét, ha ezt megteszi, írj neki!
Rohadt vihar, tegnap is elszállt a net, ma is, csak mostanra jött vissza! :(
"Szia! Ha gondolod megismerkedhetünk. Írj privit!
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:24"
Aranyos vagy, de nem látom hova írhatnék, mert nincs ott h írhassak neked...viszont te írhatnál nekem, mivel a kérdésemben is szerepel a címemre írás lehetősége!
"Kicsit sok benned az előítélet. Az jelentősen beszűkíti a lehetőségeket. Ez se jó, az se jó... ki se próbáltad, honnan tudod, hogy nem jó?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:35"
Nem előítélet, ahogy írtam is, TAPASZTALAT minden, amit üzentem nektek itt. Én így éltem meg azokat a szitukat.
Simca-nak pedig:
Társkeresőre (másokkal ellentétben) én nem szórakozni járok a másik féllel. Magam adom mindig, ha talira kerül sor elmegyek és felvállalom magamat az életben is. Ha a másikban nem jön be valami, akkor megmondom neki, ahogy mástól is elvárom, ha a szemembe nem is meri, de legalább írja meg!
Normális képem van feltöltve, nem "szia, b.szunk" szöveggel nyitok. Reagálok a leírtaira (amennyiben egyáltalán írt magáról) és írok magamról pár sort annak reményében, h felkeltem az érdeklődését.
Pedig hidd el, h 100 km-es körzetben nincs, aki "adná neked". :S Tanulok és dolgozok is mellette, de Pest nem az én világom egyelőre. Persze lehet később megváltozik ez a nézetem...
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!