Mit tennétek, ha ilyen szinten átvertek volna titeket egy 5 éves kapcsolatban?
Talán nem is normális kérdés, mert egyértelmű, hogy mit kell tennem. De mégis.. " Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek"
5 éves párkapcsolatban élek az élettársammal.
A történet ott kezdődik, hogy az édesanyám (aki a legfontosabb volt az életemben) meghalt 7 éve. A tőle kapott ékszereket akkora becsben tartottam, hogy felvenni sem mertem őket, nehogy elhagyjam, vagy bármi bajuk essen.
Jóformán egy éve kezdődött minden..
Édesanyám eljegyzési gyűrűje a többi ékszerrel együtt, egy helyre el volt rakva. Egy alkalommal kerestem égre földre, még a szemetet is át túrtam, de egyszerűen nem találtam meg. Hónapokat ostoroztam magam érte, hogy hogy lehetek ennyire idióta, hogy elhagyom. Mikor belül, kimondatlanul, tudtam, hogy nem veszíthettem el, hiszen nem is hordtam. Ugyan ez történt egy lánccal és egy medállal, pár napja azt sem találtam, mikor is "párom" tegnap előtt hazajött a munkából. Még levitte a kutyát sétálni, én közben kipakoltam a táskájából (nem szoktam kutakodni, de abban voltak a dolgok, amiket hozott a boltból). Szépen kivettem mindent, és észrevettem, hogy a táska alján van egy halom papír. Fogtam, megnéztem őket. Lehet jobban tettem volna, ha meg sem nézem, mert abban a pillanatban tulajdonképpen az egész életem és az egész párkapcsolatom egy másodperc alatt hullott szét. Zálogjegyek voltak. Zálogjegyek, az ékszereimről, amiket az édesanyám hagyott rám. A jegy gyűrűje már annyi ideje bent van, hogy ki sem tudom venni, ugyanis az már végleges elzálogosításra került. Megtaláltam még a nyakláncomról, medálomról való igazolást is. Természetesen, ez mind a tudtam és beleegyezésem nélkül. Ugye nem elhamarkodott döntés ezek után azonnal véget vetni ennek a "kapcsolatnak"?
Szinte szó szerint ugyanez történt velem, hihetetlen...
Most tényleg ledöbbentem.
88%
Sajnálom, hogy veled is ez történt. Írta az egyik hozzászóló, hogy ez jobban szíven ütné, mint ha megcsalták volna. Hát igen... Bár azt csinálta volna..
és végülis kifizeti neked a pénzt??
én duplán behajtanám rajta megzsarolnám h feljelentem, és miután kifizette, mennék is a rendőrségre..
Borzasztóan sajnálom, h ilyen patkány dolgot tett veled.
Nekem sem él az édesanyám, de ha a férjem ilyet tett volna velem, bizonyisten, h minimum nekimennék, és ütném, amíg bírom.
Szegénykém, bárhogyan is de próbáld visszaszerezni az ékszekeret. A pasid meg dobd ki, én is elgondolkoznék, h feljelentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!