Nem esik rosszúl nektek, ha több éves kapcsolat után az ex egyáltalán meg se kérdezi soha, hogy vagytok?
Engem azért kicsit elkeserít. 2 exem van, egyikkel 3, másikkal 4 évet voltam. Az első haragudott rám a szakítás miatt. A másikkal szépen váltunk el, megbeszéltük, hogy barátok maradunk, nem volt vita, csak kihűltek az érzelmek, nem ugyanazt akartuk. Míg össze nem jöttem a mostani párommal még beszéltünk néha, felhívott, volt hogy találkoztunk is, de azóta semmi. Karácsonykor, születésnapján én írtam neki, ő nekem nem. Ez azért kicsit elszomorító. Hogy 3-4 év után semmi se maradt. Szerintetek nem? Tényleg ez a normális, hogy vége a szerelemnek és akkor már teljesen leszarjuk a másikat?
25/N
Legtöbbször a nagy barátság hátterében az áll, hogy az egyik még reménykedik, a másik meg nem akarja megbántani.
Amikor új pár kerül a láthatárba valamelyik fél mellett, akkor megszűnik a motiváció.
(Szeretném jelezni, hogy kivételek mindig vannak!)
az összes párommal közös megegyezéssel mentem szét, annyi a kapcsolat közöttünk, hogy az utcán köszönünk egymásnak.
Szerintem még mindig érzel valamit iránta ha ennyire rosszul esik, hogy már nem vagy az élete része. Nem köszönt fel szülinapodkor, és akkor mi van , van másik párod ő majd megteszi.
Lehet hogy még az exed akrt/ara valmit,vagy csak még érez valamit irántad.Amúgy én örülnék ha a párom tartaná az exeivel a kapcsolatot,főleg ha még találkoznának is.
24/L
Nekem az exem a legjobb barátom. Igaz mi szinte együtt nőttünk fel, 15 éves voltam, mikor összejöttünk, már egy éve vége, és 19 vagyok, szóval 3 hosszú év. Nagyon összecsiszolódtunk ez idő alatt, még mindig megértjük és támogatjuk egymást. Rá mindig számíthattam, minden nehéz időszakban és nem akartam ezt a kapcsolatot csak így eldobni. Velünk is az volt, hogy mindkét részről kihűltek az érzelmek és nagyon sokat dolgoztunk közösen azon, hogy ez a barátság működjön. De sikerült. Neki most van kapcsolata, és még friss szóval picit meghúzom magam, nem zavarom most, bár elvileg a barátnője nem féltékeny, de azért várok a háttérben, amíg megerősödik a kapcsolatuk. De ha pár napig nem beszélünk, mondja, hogy hiányzik már neki. És nekem is. A mi szoros kapcsolatunkat nem kezdte ki egy ilyen kemény döntés sem.
Szerintem is borzalmas, hogy két ember régebben szerette egymást, aztán csak azért mert elmúlt a szerelem része, már nem is köszönnek az utcán. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a másik sose szeretett emberileg, csak szerelmes volt... Szomorú. :(
eszembe nem jutna megkérdezni egyik exemet sem, hogy hogy van mert már nem érdekelnek, azért ex
jó életem első barátjával jóban vagyok, de tizenévesen jöttünk össze, az más.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!