Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan razzam le az uj lakot?

Hogyan razzam le az uj lakot?

Figyelt kérdés
egy ideje azt vettem eszre hogy az uj lako szemet vetett a ferjemre.mindig akkor jön ki a lakasabol(lakotelep-pont szemben lakik velünk.)amikor a ferjem dologzni,megy jön,ebed idöben...blabla es erdekes modon minidg akkor kell neki sepregetnie a läbtörlöjet.ez napi 6-8 szor.
2009. márc. 19. 13:11
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

es persze ha epp elkapja akkor nem gyözi feltartani!mindig van valami kerese.kerdese.legutobb csempeztek,a ferjem oda adta a gepet neki..masnap mar jött hogy nagyon jo es köszöni es...

mar nagyon idegesit hogy minden nap nem hagyja a ferjem beken,

2009. márc. 19. 13:13
 2/24 anonim ***** válasza:
75%

én biztos megmondanám neki a magamét,ha ennyire egyértelműen próbálkozik.a férjed erre mit szól?

igaz,mi kertesbe lakunk,de a szembeszomszéd is bepróbálkozott apósomnál,meg is lett az eredménye.....

ja,a csajnak 2kisgyereke is van,meg férje.csak remélni tudjuk,hogy már nem tart a dolog.

2009. márc. 19. 13:18
 3/24 A kérdező kommentje:
itt is van ferje meg kettö gyereke.az egyik iskolas a masik 9 honapos.
2009. márc. 19. 13:23
 4/24 A kérdező kommentje:
mär arra is gondoltam hogy beszelek a ferjevel
2009. márc. 19. 13:24
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
És a férjeddel? Vele miért nem beszélsz? Talán ő le tudná rázni. Vagy egyáltalán megmondani neki, hogy te ezt és ezt látod és téged nagyon zavar. Lehet, hogy ő nem is érzi.
2009. márc. 19. 13:31
 6/24 anonim ***** válasza:
83%
Itt az a kérdés kit zavar? nem téged tart fel a férjedet, ezt neki kell megoldania. Ha pedig már a szomszédnöre is féltékeny vagy akkor valami a kapcsolatttal nincs rendben.
2009. márc. 19. 13:33
 7/24 anonim ***** válasza:
65%

Jesszusom,te normális vagy?

Arra nem gondolsz,hogy a nő otthon van egyszerűen unatkozik,és jólesik neki,hogy pár szót válthat valakivel?Ez meg pont a férjed!

Amit kapunk azt illik megköszönni,most az is baj,hogy visszavitte,megköszönte?(tudod mi a baj,van amit már évek óta nem kapok vissza,pedig már szóltam is érte!)

Miért nem mész át hozzá egy tál sütivel,vagy hívod át teázni?Ha kidumálja magát,akkor majd nem lesegeti a férjed!

Egyébként miért nem a SAJÁT férjeddel beszélsz,ga gondod van,miért az övével?

Ez egyébként úgy hangzik,mintha irigykednél rá(fiatalabb,csinosabb,gazdagabb vagy mi a baj vele?)

Együtt fogtok élni egy házban még sokáig,tényleg balhézni akarsz,mert ránézett a férjedre?Komolyan ,az egész ház ki fog röhögni!

2009. márc. 19. 13:33
 8/24 anonim ***** válasza:
96%

Te otthon vagy ezekben az időpontokban, vagy csak a férjed elbeszéléséből tudsz róla? Ha az első, akkor kísérd ki a párodat reggelente és, ha épp megint "beszélgetésbe" elegyedne a szomszéd, közöld, hogy nehogy elkéss Drágám, cuppanós puszi és kezdj beszélni te a szomszédhoz, hogy hogy vannak a gyerekei, stb, és, ha a párod lelépett már, hagyd ott, hogy neked is dolgod van. Ezzel a módszerrel fogadhatod is, de sajna, ha nem vagy a közelben ez nem járható. Nem tudom, milyen beállítottságú a férjed, de a legtöbb pasinak tetszik, ha kitüntetett figyelemmel kíséri őket egy nő, még, ha "az" amúgy meg sem fordulna a fejükben. Sajna azonban a kitartó "munka" gyakran elnyeri jutalmát, így semmiképp sem árt a szomszédon tartani a szemed. Esetleg beszélhetnél a pároddal is, hogy neked ez nem igazán tetszik.

Esetleg tehetnél pár erős célzást a szomszédasszonynak is, hogy elkopik a lábtörlője, ha minden alkalommal kisepregeti a férjed tiszteletére. Én tuti nem állnám meg szó nélkül.

2009. márc. 19. 13:36
 9/24 A kérdező kommentje:

ha az a kedves nö otthon unatkozik ,minek van neki a ferje...?disznek..erdekes modon en is egyedül vagyok itthon es megsem tamadom be a ferjet...de ha igy folytatja adok en neki egy olyan sütit hogy ....hajaa

es ha a kiszasszony annyir aunatkozik,mert nem keres meg engem???amikor itthon vagyok minidg.

2009. márc. 19. 13:47
 10/24 A kérdező kommentje:

a 13,36 osnak

megfogadom a tanacsod.remelem bevallik

2009. márc. 19. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!