Hogyan razzam le az uj lakot?
es persze ha epp elkapja akkor nem gyözi feltartani!mindig van valami kerese.kerdese.legutobb csempeztek,a ferjem oda adta a gepet neki..masnap mar jött hogy nagyon jo es köszöni es...
mar nagyon idegesit hogy minden nap nem hagyja a ferjem beken,
én biztos megmondanám neki a magamét,ha ennyire egyértelműen próbálkozik.a férjed erre mit szól?
igaz,mi kertesbe lakunk,de a szembeszomszéd is bepróbálkozott apósomnál,meg is lett az eredménye.....
ja,a csajnak 2kisgyereke is van,meg férje.csak remélni tudjuk,hogy már nem tart a dolog.
Jesszusom,te normális vagy?
Arra nem gondolsz,hogy a nő otthon van egyszerűen unatkozik,és jólesik neki,hogy pár szót válthat valakivel?Ez meg pont a férjed!
Amit kapunk azt illik megköszönni,most az is baj,hogy visszavitte,megköszönte?(tudod mi a baj,van amit már évek óta nem kapok vissza,pedig már szóltam is érte!)
Miért nem mész át hozzá egy tál sütivel,vagy hívod át teázni?Ha kidumálja magát,akkor majd nem lesegeti a férjed!
Egyébként miért nem a SAJÁT férjeddel beszélsz,ga gondod van,miért az övével?
Ez egyébként úgy hangzik,mintha irigykednél rá(fiatalabb,csinosabb,gazdagabb vagy mi a baj vele?)
Együtt fogtok élni egy házban még sokáig,tényleg balhézni akarsz,mert ránézett a férjedre?Komolyan ,az egész ház ki fog röhögni!
Te otthon vagy ezekben az időpontokban, vagy csak a férjed elbeszéléséből tudsz róla? Ha az első, akkor kísérd ki a párodat reggelente és, ha épp megint "beszélgetésbe" elegyedne a szomszéd, közöld, hogy nehogy elkéss Drágám, cuppanós puszi és kezdj beszélni te a szomszédhoz, hogy hogy vannak a gyerekei, stb, és, ha a párod lelépett már, hagyd ott, hogy neked is dolgod van. Ezzel a módszerrel fogadhatod is, de sajna, ha nem vagy a közelben ez nem járható. Nem tudom, milyen beállítottságú a férjed, de a legtöbb pasinak tetszik, ha kitüntetett figyelemmel kíséri őket egy nő, még, ha "az" amúgy meg sem fordulna a fejükben. Sajna azonban a kitartó "munka" gyakran elnyeri jutalmát, így semmiképp sem árt a szomszédon tartani a szemed. Esetleg beszélhetnél a pároddal is, hogy neked ez nem igazán tetszik.
Esetleg tehetnél pár erős célzást a szomszédasszonynak is, hogy elkopik a lábtörlője, ha minden alkalommal kisepregeti a férjed tiszteletére. Én tuti nem állnám meg szó nélkül.
ha az a kedves nö otthon unatkozik ,minek van neki a ferje...?disznek..erdekes modon en is egyedül vagyok itthon es megsem tamadom be a ferjet...de ha igy folytatja adok en neki egy olyan sütit hogy ....hajaa
es ha a kiszasszony annyir aunatkozik,mert nem keres meg engem???amikor itthon vagyok minidg.
a 13,36 osnak
megfogadom a tanacsod.remelem bevallik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!