Fiatal lányok! Nektek is van ilyen szülőtök?
szerintem is ....
ket munkahely nem semmi ,nagyon faraszto lehet neki
2. vagyok
edesapam is ilyen neha az ocsemmmel foleg akkor amikor ocsem szofogadatlan ,es ilyenkor az egesz csaladdal csunyan viselkedik ,ha meg maskor megmondom neki hopgy megbantott azt mondja hogy neki szot kell fogadni es akkor nagyon faradt volt
"edesapam is ilyen neha az ocsemmmel foleg akkor amikor ocsem szofogadatlan ,es ilyenkor az egesz csaladdal csunyan viselkedik ,ha meg maskor megmondom neki hopgy megbantott azt mondja hogy neki szot kell fogadni es akkor nagyon faradt volt"
De a te apukád legalább magyarázatot ad, tudod, miért csinálta. De ha én odamegyek megkérdezni, megint nekiáll üvölteni, elmond engem mindennek, én lennék a világ lemocskosabb embere, k*rvázna, mindennek elmondana és hogy szét fog szívatni, mert én csak azt érdemlem, semmi mást! Az enyémhez egy szót nem lehet szólni. Nem is értem, miért utál, hisz tényleg egy kezemen meg tudom számolni, hány szót váltok vele egy héten, akkor is csak az alak dolgokat, hogy mennek-e ide-oda vagy ilyesmi. Sokszor olyan is van, hogy kérdezek valamit, és nem válaszol. Sokszor meg olyan is van, hogy beszélgetek anyámmal a kocsiban, erre közbevág a mondatom kellős közepén, és nekiáll anyámnak valami teljesen másról beszélni. Szerintem valami háziállatnak néz minket. Ő abszolút nem tisztel minket, pedig már nagyok vagyunk. De ő elvárja, hogy mi őt Istenként tiszteljük. Holott mindig illedelmesen beszéltem vele, még amikor elmondott mindenféle mocskos k*rvának, akkor is!
Hát én meg tudlak érteni, mivel az én apám sem sokkal jobb. ő addig jutott, hogy rámgyujtotta a szobámat. lelkiterror ilyenek. ezzel sok mindent nem tudsz csinálni, mert változtatni nem tudsz akár mit is csinálsz. nem tudnád megoldani, h kollégista legyél?
én a suli után elköltöztem, mert már nem birtam!
sok sikert neked és kitartást!!!
Ja és anyummal meg tesómmal is veszekszem, de amúgy őket sajnálnám itthagyni. Tesómnak kész terror lenne az élete, így még megvédjük egymást, de ha egyedül lenne... :S
Ráfoghatnám a korára, hogy öregszik, de másokkal tök normális apám, rendesen beszél stb.! Csak velünk, a gyerekeivel ilyen, meg néha anyámmal. Szerintem utál minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!