Kérte már mástól is a párja hogy hízzon?
Mindig is nagyon vékony voltam,170centihez 50kiló körül (najó,ennek a súlynak a fogyisok örülnének).
4 éve együtt vagyunk,ebből 2 éve együtt is élünk.Pár hónapja előhozakodott azzal párom,hogy hizhatnék...
Végülis miért-ne alapon belekezdtem egy hizókúrába,60kilóra sikerült is nehezen,végre van valami formám is,nem csak a kilátszó csontok,mellem is nőtt,és jobban is érzem magam.
Még vagy 5 kilót szeretne rám,rábólintottam,úgyis finomabbnál finomabb dolgokat csináltunk az elmúlt fél évben.
(ló túloldalára esni nem fogok,fogyni nagyon könnyen fogyok,egy megfázás elég minusz 3 kilóhoz)
Volt már igy mással is?
Én mindig abban a hitben éltem,hogy legtöbb pasinak a nagyonvékony lányok tetszenek...
24/N
Egyszer stressz miatt lefogytam 43 kg-ra (ha stressz ér,összeugrik a gyomrom és egy falat se). Úgy néztem ki, mint egy auschwitzi fogoly, még a csípőcsontom is kiállt.
Férjem kérte, hogy hízzak.
Most 50 kg vagyok, de magamnak 47-48 kg-osan tetszem, úgyhogy próbálok kicsit visszafogyni. De neki így tetszem, hogy van mit fogni rajtam, bár ez már a max súlyom, ahol még nincsenek hurkák rajtam.
A nagyon vékony nőket (csontos) bizonyos kor felett már nem szeretik a férfiak, legalábbis nagy részük. Kamaszkorban ez az ideál, aztán 30 éves korra megfordul az arány - tapasztalataim szerint.
DE!! Másik véglet egy barátnőm esete, 75-80 kg volt, a barátja szakított vele, mert "túl vékony". Néhány hónappal később mutatta a barátnőm egy közösségi oldalon, hogy új csaja van, a srác egy fotó alá büszkén odaírta, hogy már 120 kg a jelenlegi barátnője és milyen szép. Ilyen is van, bár ez is szélsőség.
Ez az eset is bizonyítja, hogy a nagyon vékony lányok is ugyanolyan esetek mint a dagibbak szépség szempontjából. Persze van a 2 véglet is aki jobban szereti, de az esetek többségében igenis a formás lányok tetszenek jobban a pasiknak.
Én is ennyi kg vagyok ilyen magassággal, amikor egy betegség miatt lefogytam 55 kg-ra szörnyű látvány voltam még magamnak is. Szerintem ez a 60-65 kg a legnőiesebb ilyen magassághoz!
Csak nem fel akar hizlalni, hogy más rád se nézzen?
Engem nem érdekelne, hogy ő mit akar velem. Elvileg azért szeretett belém, amilyen voltam. Ha neki 50kg-an tetszettem anno, akkor elvileg most is úgy kellene tetszenem, nemde? (amúgy én is 50 kg vagyok). Annyira utálom az ilyen hozzáállást, hogy változtassuk meg a másikat a saját kedvünkre.
Te meg eldönthetnéd hogy mit akarsz: MÁSOKNAK vagy MAGADNAK megfelelni. Ez itt a nagy kérdés! Mert ne azért hízz vagy fogyj hogy másoknak bejöhess és a kedvükre tegyél, hanem azért mert ÚGY VAGY BOLDOG. Ha BOLDOG voltál 50 kg-an akkor hülyeséget csináltál, ha nem és most boldogabb vagy akkor meg gratulálok a hízásodhoz... ezt csak te tudhatod...
De vajon későbbiekben milyen igényekkel fog majd a pasid előállni? Vajon arra is bólogatni fogsz?
Hát igen, a 170 centihez az 50 kg tényleg kevés. Az egy 160.165 cm-es nőnek ideális.
55-60 kilósan már jól nézhetsz ki. A jó ízlésű férfiak a karcsú nőket szeretik nem a soványakat!
Én mindig abban a hitben éltem,hogy legtöbb pasinak a nagyonvékony lányok tetszenek...
Hát nagyot tévedtél...
Magamnak tetszettem 50 kilósan is,és most mégjobban,végre nőtt a mellem...még pár kilót megpróbálok,ha úgy is tetszem,maradhat,ha nem,visszafogyok
nem kifejezetten a kedvéért változtam,hisz akkor fekete hajam lenne nem szőke,és miniszoknyában járnék,nem nadrágban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!