Miért csaltad meg a párodat?
Elmondtad neki?
Megtudta mástól?
Nem tudja azóta sem?
Az ex barátomat csaltam meg egy párszor.Tudott 2-3 ról.
És hogy miért? mert már nem éreztem úgy iránta semmit,akkor fontos volt nagyon a szex, neki nem...így máshogy megoldottam,később ott is hagytam. a végén kiderült hogy az utolsó pár hónapba bejött neki egy csaj,tehát ő is hibás volt ebben
Mert nem adta meg amire vágytam (nem kértem sokat, csak hogy ne kéthetente legyünk együtt 1x) továbbá amikor szóvátettem a dolgokat már sokadszorra is akkor szó szerint elküldött, azt mondta akkor keressek mást aki többet ér rá.
Én meg kerestem.
2 nap után ágybavittem, és 3 hétig raktam halomra.
De természetesen megbántam és már újra együtt vagyunk...
dehogy mondanám, ez magánügy:) mástól meg kitől tudná meg, ha te se mondod el? Nem kell hogy mindenki tudja h másik pasid is van
Legyél profi! ha meg akarod csalni akkor tedd meg, és ne a gyerek meg munka melett tedd.
Am ilyen téren nagyon buták a pasik, eszükbe se jut hogy megcsalnád.
Pl az én volt pasim és az akkori "másik pasim" egyszerre jöttek ki elém, be is mutattam őket, lekezeltek, dumáltak pár szót, és elmentem a rendes pasimmal. Nagyon vicces szitu volt.
A pasik nem veszik észre ha megcsalod, ehhez csak a nőknek van jó orruk:)
ma 00:06
Sokan le sem szrják, pl engem sem érdekel, mert úgyis hozzám jön haza.
Nem mondtam el neki :)
Nemtudta meg :)
Azóta már szakitottam vele ...
-hogy miért csaltam meg ?!
Megcsókolni meg akart se semmi ha mentünk valahova a kezemet se fogta meg elegem lett.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!