A szulok hogy tudjak a gyerekeiket ugyanugy szeretni, ha teljesen mas egyenisegek?
Nyilván azért szeretik a gyerekeiket,mert a gyerekük... :S :S :S És evidens,hogy egy szülő mindentől függetlenül imádja a gyerekét,tök mindegy,milyen egyéniség. A szülő-gyerek kapcsolat (normális esetben) sokkal, milliószor mélyebb,mint bármelyik másik emberi kapcsolat,meg merem kockáztatni,hogy mélyebb a szerelemnél is,hiszen a gyermek a Te véred, a Te kis kreálmányod, valami,ami a Te életedet teszi szebb,színessé... ezért gondolom azt,hogy a szülőknek, függetlenül attól hány gyerekük van,mindegy gyerekük kincs,érték. Legalábbis én ezt látom itthon, ezt láttam a barátaim családjánál is.Ahol 3 srác van,és mind a három totál különböző,ott is mind a 3 gyereket földöntúli módon imádják a szüleik, ahol 2 gyerek van,és az egyik bűn rossz,de a másik kitűnő tanuló,ott is imádják mind a kettőt,ugyanazzal a szeretettel... hiszen ezért vagy szülő,hogy szeresd a gyereked,mindegy,milyen egyéniség.Szerintem ott,ahol az egyik szülő közelebb érzi magát valamelyik gyerekéhez,mint a másikhoz,ott már óriási nagy baj lehet...
Ha lesznek gyerekeim,akkor mindegyikőjüket ugyan úgy fogom szeretni.
Ez tényleg érdekes.
Nekünk két kicsink van, és én mindig ezt hangoztatom, hogy annyira érdekes, hogy ugyanazon szülőktől két totál más karakter, és ugyanúgy imádjuk Őket. Szereted, mert a gyereked ugyanúgy mindkettő, ezért ugyanúgy szereted. Még akkor is, ha más egyéniségek, ami természetes.
Mások ahogy írod, mindenki más, ráadásul nem köt ilyen erős érzelmi szál, mint a saját gyerekedhez. Másokhoz szimpátia alapján közeledünk először, nem érzelmek alapján.
MI?!!! Hogy mertek ilyet leírni,hogy az egyik gyereketeket jobban szeretitek? Szégyelljétek magatokat,és gondoljatok bele,mit érezne az a gyereketek, akit kevésbé szerettek,ha ezt olvasná!Ez egyszerűen iszonyatosan gáz!!!! :S :S
Minket itthon ugyanazzal a szeretettel szeretnek...soha nem volt különbség kettőnk között,se törődésben,se semmiben. Ha nem tudsz minden gyerekednek ugyanannyi szeretetet adni,akkor ne szülj egynél többet,mert az a kevésbé szeretett gyerekkel szemben UNDORÍTÓ... gondoljatok bele,mit érezne a kicsi,ha tudná,hogy anya meg apa jobban szereti a tesót,mint őt... szégyelljétek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!