Mit tennétek ha fültanuja lennétek hogy flörtöl a férjetek egy lánnyal? ő nem tudta hogy hallom bekapcsolva maradt a teloja és végighallgattam
Mit mit... hát számonkérném...mellesleg az se mindegy hogy hány éves az a lány a férjedhez képest, mert ha még fiatal kis zsenge akkor még azért is leszídnám a férjem hogy fiatalok után kajtat, ahelyett hogy velem a feleségével törődne. Bár ugyanez igaz akkor is ha idősebb hölgyről van szó.
És hogy érted azt kérdező, hogy bekapcsolva maradt a mobilja és így hallottad?
miért kellene lehallgatni? gondolom nem tudsz odaállítani mellé valakit, hogy a nap 24 órájában figyelje?! ha meg akar csalni úgyis talál rá lehetőséget. emiatt felesleges lenne nem számonkérni, ha ez a rosszérzés benned marad csak árthat. beszéld meg vele mindenképpen, a kérdés csak az hogy milyen "formában"
persze ez csak az én véleményem.
Sajnálom. A részemről, már valahol itt meghalna a dolog, vagyis a bizalom. Ha szólok, utána figyelni fog, ne bukjon le többet, ha nem szólok magamat idegesíteném. De a bizalom az már messze%!!!
Azért jó lenne tudni mit hallottál................
És mit hallottál, mit mondott a lánynak?
Én azért most már (tudom, nem szép dolog, DE)körbenéznék a férjem dolgai között.
Csak aztán szembesíteném, ha tényleg találok valami bizonyítékot.
Amúgy minden férfi szeret ilyeneket csinálni, udvarolni más nőkkel, ez még nem jelent semmit.Nekem is kollégáim mindig udvarolnak,(jajj, de szép vagy, szép a szemed, de jól áll ez a ruha, stb, kicsit durvábbak is vannak) párom is tudja,nincsen ebből semmi probléma, mindig elmondom neki, meg egy helyen dolgozunk.Letudja annyival a durvábbakat, hogy jó nagy bunkó az illető, meg én is, nem kell felvenni szerintem.
Viszont akkor van gáz, ha a lány is viszonozza.
Szóval szerintem csak a férjed is férfiból van, megházasodott nem pedig megvakult :).
Ha tényleg csak a tetszését fejezi ki, és nem érdeklődik komolyabban,akkor semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!