Kezdek belehülyülni. Én vagyok a maradi? Fontos
Szóval..
Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel.
Tudom nem nagy év,de a mai fiatalságban szerintem ez már nagy szó.
Én 18 éves vagyok,a a barátnőm 16.
Mostanában egyre többet veszekszünk.Nem tudom mi lehet az oka.Próbálok többet nyelni,szinte mindent elengedek neki,csakhogy a veszekedést elkerüljük.
Rengeteg barátot feláldoztam a lányért,hogy vele lehessek.
Amióta gimibe jár,bekerült az "elitbe".
Szóval akik hétvégenként cserélik a pasijukat,össze-vissza dugnak bolondítják a pasikat.(Nem vagyok maradi,otthonülő,szoktam inni,berúgni,de azért engem irritál hogy ilyenekkel lóg)
Főleg,hogy az uncsija is ilyen,egy suliba járnak.
Legutoljára dicsekedett hogy 13 fiúval smárolt szombaton.
A barátnőmet én nem szoktam visszatartani bárhova engedem,nem állok az útjába.Anno egyet kértem,hogy a szomszédommal ne nagyon haverkodjon mivel nagyon nem vagyunk jóban velük.
Erre,pár napja azt mondta,hogy jó lett volna,azon a házibulin lenni szilveszterkor.Holnap az ő koncertjükre fog menni.
Pedig csak ennyit kértem.Ő mindig duzzogott anno,hogyha egy lány rám köszönt is.Mára elég kevés csaj barátom maradt,és ez teljes mértékben az ő hibája,amit nem sajnálnék,ha a kapcsolatunk megfelelő lenne,de nem az..
Én nem vele járok egy suliba,de egy közös ismerősünk(!!), mondta hogy sok a fiú körülötte.(Ezt a barátnőmnek).Én erre sem szóltam semmit,de amikor már egy 2. is mondja (ő nekem)az egy kicsit bosszantó.
1 hete,azt mondta,hogy szabad akar lenni,és hogy legyen nyílt kapcsolat.Nálam ez a szabad megcsalást jelenti.
Szerintetek van értelme ennek a kapcsolatnak?
Igaz,utána visszavonta,azzal az indokkal hogy hiányoznék neki..
Ha vége lesz belebolondulok,ezért halasztgatom a szakítást.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Szerintetek szeret és csak én gondolom úgy hogy "még" tartaléknak jó vagyok?
Figyelj jópofa, Te egy értelmes ember vagy aki szerelmes.
Ne vállalj be mindent csak azért mert szerelmes vagy, mert minden Nö ugyan ezt fogja tenni Veled.
Ne türd el ezt a megaláztatást.
Én a helyedben már a 13 pasival való smárolás után kidobtam volna. Te csak addig leszel jó, ameddig nem jön más vagy egyedül van, ahogy Te is mondtad, "tartalék" vagy.
Szakíts vele és felejtsd el, Te ettöl többet érdemelsz!
fiatal még, szertelen, és maga sem tudja mit akar, próbálgatja az erejét stb stb. Amellett, és ne haragudj meg, de egy hisztis kis leányzó lehet, tudom, hogy szereted, és úgysem fogod elhagyni hiába mondaná bárki is.
de előre mondom, hogy előbb-utóbb bele unsz, és repül a kisasszony, aztán majd sírhat..:S:S
férfi vagy, bár még 18éves, de nem fogod sokáig tűrni a hisztit, erre a nyakamat tenném:)
22L
Amikor szakítani akartam 2 hónapja,hasonló okok miatt akkor rendesen sírt.
Szóval azért nem tudom,hogy most mi legyen.
Szerintem is élni akar..
Azt hiszem ideje felébrednem:)
Szerintem a kérdező úgy érti, hogy a csaj unokatesója smárolt 13 pasival, nem a barátnő.
A leírásod alapján, így kívülről nézve, ez a kapcsolat már eléggé a végét járja. (Legalábbis a barátnőd részéről biztos.) Te is érzed, hogy szakítanod kéne. De azt is megértem, hogy ez milyen nehéz. Sok erőt kívánok mindenhez!
Akkor megmenteni nem is tudom a kapcsolatot?
Sehogy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!