Valaki segítsen mert megőrülök már? SOS!
15 éves lány vagyok, és roppant rosszul vállasztottam iskolát! Itt a 35 gyerekből össz-vissz 4 barátom van. Nem tudok beilleszkedni. Meg nem is vagyok nekik nagyon szimpi (ez kölcsönös). Már megőrülök, ha arra gondolok, hogy holnap iskola. Egyszerűen síró görcs jön rám. Mikor már a teremnél vagyok mindíg kéztetést érzek arra, hogy elhagyjam az iskolát. Szüleimet nagy nehezen sikerült rávennem, hogy váltsak iskolát, de mostanában kezdenek meggyőzni, hogy mégsem kéne. A jegyeim is NAGYON leromlottak. 4!!! tantárgyból bukok és ez már biztos. Éjjel nappal tanulok, de egyszerűen nem vagyok képes az iskolában elmondani szóban ill. írásban. Otthon mindenhogy megy hiba nélkül, szóval hülye nem vagyok.
Néha már azon gondolkozok, hogy jobb lenne nem élni.
Most mit tegyek? Van megoldás?
énis úgy voltam mint az első, elsőbe kuksoltam nem beszéltem senkivel, másodikra megnyíltam. voltak különböző órák amikor más mellé kellett ülnöm. azokhoz néha hozzászóltam és most 3.ra már több barátom lett akivel tudok beszélni :)
amúgy meg csak a látszat az hogy másnak nem vagy szimpi. én is ezt hittem és mostmár minden más :D
soksikert :)
Szia!
Ezek szerint akkor az a 4 "barát" is inkább ilyen megtűrt személy. Mert nekem is 4-5 barátom volt de nagyszerűen elvoltunk és nem hiányzott a többi 25 felszínes "barátsága".
Gondolom a tanulmányi átlagod is a stressz miatt romlott ennyire le:S Igazából csak annyita tudok mondani, hogy beszélgess nagyon sokat erről a szüleiddel hátha beadják a derekukat. Egyébként nem lehet, hogy nem vagy elég nyitott az osztálytársaid felé? Ha megkérdezhetem melyik suliba jársz?
Sok kitartást!:)
L/19
3. vagyok.
én is buktam, de évvégére kijavítottam és a másodikat már sikerült jobban kezdenem :)
Persze, hogy furán néznek rád, mert te vagy az új, az idegen, akit még nem tudnak hova sorolni. Én amúgy sem értem, miért akarod, hogy mindenki szeressen. Akit mindenki szeret, azt valójában senki sem.. Ha van 4 barátod, annak bőségesen elégnek kellene lennie. Én első évben csak beszélgettem ezzel-azzal, másodikban pedig megtaláltam azt az egyetlen barátomat, akivel végül lehúztam a gimis éveket. Közben néztem, ahogyan többiek egyik héten imádják egymást, másik héten pedig a másik háta mögött beszélik ki a "barátaikat".. Elég gyomorforgató volt. (Nem voltam rosszban senkivel, de ők csak osztálytársak maradtak..)
Ezzel az egy baráttal viszont teljesen összecsiszolódtunk, és bár az elmúlt 10 évben szereztem még 1-2 barátot, de továbbra is ő áll hozzám a legközelebb. Szóval szerintem ne foglalkozz a többivel.. keres magadnak kis számú, de igazi barátot!
Itt az oka:
Ha magántanuló voltál, akkor biztos azt hiszik, hogy valami pénzes pics@ vagy. Rád ragasztják ezt a bélyeget és nem akarnak feléd közeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!