Hogy oldanátok meg a helyemben, vagy mit tennétek?
- miért csak pár hónapig volt ott
- miért hagyja félb
- mit jelent, hogy "magától elromlik"
Milyen az az elit diploma?
De ha már anniyra nagy spíler az urad az elit diplomájával, akkor miért nem kezd vállalkozni abban a szakterületben? Vagy tán azért mégsem annyira jó a diploma? Mert akkor elit ide vagy oda, szart sem ér, ha az ember nem veszi hasznát.
A szemléletetekkel van a baj. Az, hogy kimondod, leírod azt a szót, hogy elit, azzal pozicionálod magad, az uradat. Ez úgy hangzik, minhta felsőbbrendű(ek) lenne(tek) a többi embernél. Azt szokták mondani, hogy az üres kalász hordja magasan a fejét.
Kicsit több alázat, kicsit több pozitív és önzetlen kisugárzásra törekvés és hamarabb menni fog az elhelyezkedés vagy vállalkozás.
Elküldték vagy kilépett?
Nincs nagyon elszállva az "elit" diplomájától?
Nem lehet hogy azért nem bírta tovább pár hónapnál mert a melóhelyen is mert"bármibe belekezd, félbehagyja"
Szia! Esetleg másik városban munkalehetőség?
A villamosmérnök diplomára pedig igenis legyetek büszkék, ez nem fejfennhordás, más a gyerekére büszke. Akkor a megszerzett elég jó hírű diplomára nem lehet? Dehogynem.
Legyen magabiztos és optimista, ezerszer hamarabb lesz munkája, mintha elkeserededik. Ha jó a kommunikációs készsége, akkor végképp nyert ügye van :)
Sok sikert kívánok nektek!
Ja és ami rád vonatkozik: Biztasd, segíts neki munkát keresni :)
hát, ha tényleg szíveden viseled ...
én elmennék titokban az egyik volt főnökéhez, vagy volt kollégáihoz, és
megkérdezném, hogy mi volt a gond az urammal.
Mert amíg nem tudod, nem tudja, addig segíteni, változtatni sem fog tudni rajta.
Utána már csak az a kérdés, akar-e.
nekem is van olyan kolléganőm, aki mindenkinél különbnek tartja magát.
amikor sikerült egy munka alól kettőnknek is kibújnunk (nem jellemző rám, de már túl sok lett volna a vállamon), és a főnök őt bízta meg, akkor azt mondogatta fennhangon, hogy neki kell csinálnia, mert csak őt nem lehet lefizetni. .. a bunkó hülyélye.
Nem mondhatom meg az igazágot neki ... de miközben ő a "kiválóság", mindenki utálja, megveti, és kárörvend rajta.
Külföld szóba jött?
Elvileg a jó szakembert itthon is keresik, csak megfizetni nem nagyon akarják a legtöbb helyen. Azt olvastam, hogy mérnökhiány van. Ami szerintem is sántít, bár én most dolgozom.
Jajj szerintem meg ne menj be a munkahelyére, miféle pipogya alaknak fogják tartani a férjed, hogy a felesége jön be róla érdeklődni?
Nyugi, a férjed végzettsége szuper, lesz munkája, ebben biztos vagyok, de akkor tényleg jobb kedélyűnek kellene lennie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!