Mit adjak neki karácsonyra?
26 éves a párom, szinte már mindene meg van,így sajna nem tudom,mit is adjak neki. Olyat szeretnék,ami hasznos, nem valami porfogót. Adtam már neki pulcsit,köntöst,törölközőt,tusfürdőt,sprét,parfümöt,italt.
Szerintetek mit lehetne még adni neki?
Szereti az informatikát,a kosárlabdát és minden egyéb sportot, az autókat és a horgászatot. Sajnos nincs ötletem, és mikor megkérdem, hogy mit szeretne mindig azt mondja, hogy semmit. Na erre mondjatok valami tutit! Köszi előre is
Olvasni szeret?
Vmi informatikás, autós, horgászós könyv.
Gravírozott toll-jegyzetfüzettel, ha olyan a munkája, hogy szüksége lenne rá.
Vagy vmi szuper horgászbot...vagy sportszer..
Én nagyon bírom a fényképes dolgokat. Szeretek albumot csinálni, kedvenc közös képekkel, vagy képes párnát, bögrét. Bár lehet ezek neked porfogó kategóriák.
Vagy féléves magazinelőfizetést, vmelyik őt érdeklő heti/havilapra. Esetleg közös mozijegy/színházjegy/showder club stb... Szervezz közös vacsorát vagy kirándulást.
Ja, és pólóból sosem elég! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!