Ha tényleg megteszi, mi lenne a legjobb amit tehetnék?
Anyám azt mondta, hogyha terhes leszek, kidob. Most lehet hogy az vagyok. Ha kidobna mi lenne a legjobb döntésem? vetessem el csak azért, hogy a szüleimmel maradhassak még pár évet, vagy tartsam meg és költözzek a 19 éves barátomhoz? az érettségit mindenféleképpen le akarom rakni baba mellett is. kérlek ne izéljetek, hogy mennyire felelőtlenek vagyunk, de mi igenis szeretnénk ezt a babát és sose vetetnénk el. Valami jó tanács a jövőre nézve? Köszi :)
15L
Ha szeretitek egymást és szeretnétek a pici babát, akkor mindenképpen tartsátok meg, az élet legszebb ajándéka!
Nem ismerem anyukádat, de merem gondolni, hogy ezt csak úgy mondja, hogy semmiképp ne gondolkodj babában még ilyen fiatalon, hisz nem kevés nehézség vár rátok, de ha megtartjátok, biztos vagyok benne, hogy meglágyul a szíve, és ő is alig várni fogja! :)
Gondolom, így 15 és 19 évesen kialakult egzisztenciával, lakással, jó állással, bankbetéttel rendelkeztek mindketten - ezért jut eszedbe, hogy gyereket vállalj. Mert mint minden bizonnyal tudod, a gyerek havi pelenkája 25.000. HUF, egy gyerekágy használtan 20.000. HUF, a szülés maga ultrahangokkal, dokival, vizsgálatokkal kb 100.000. HUF. A gyerek egyetemi tandíjáról pontosat most a jó Isten sem tud mondani. De gondolom tisztában vagy azzal, hogy egy kb 50 négyzetméteres lakás fűtése havi 30.000. HUF, azt is tudod, hogy kiló kenyér 300.
Ha van lakásod, állása a pasidnak (ahol kb 400.000-et keres per hó, nettó) akkor igazán irigyellek, szüljél gyereket.
Egyébként pedig hallgass anyádra. Érettségizz, diplomázz, hogy ne érezd azt a szart, hogy nem tudsz cipőt venni a gyerekednek. Gratulálok!
ez azért furcsa kérdés mert aki már szeretne babát az ugye rendelkezi saját lakással vagy albérletben élnek a párjával biztos anyagi háttérrel így nem kérdés, hogy anyádékkal vagy a pasiddal lakj!!! ??????
ne haragudj de 15 évesen azt mondani, hogy te szeretnél babát miközben lila fingod sincs még az életről sem, nagyon nagy felelőtlenség. tudom, ne mondjak ilyet de tényleg nem értem, hogy egy év múlva mikor már anyád kidobott a lakásából a 20 éves apuka meg lelépett mert túl nagy a felelősség, miből fogod eltartani a babád? persze ez a legrosszabb eset, remélem nem történik ilyen és mindene meglesz annak a gyermeknek csak tudod az anyai szívem most összeszorult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!