Mit vehetnék nekik karácsonyra?
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, de tényleg tanácstalan vagyok.
Idén nincs sok pénzem ajándékokra(ezer forint fejenként) és sajnos kézügyességem se nagyon van
Apunak,nagymamámnak,hugomnak és a páromnak szeretnék
Apu:51 éves, irodában dolgozik, mindig jön-megy.Sportrajongó
tesóm(lány) egyetemista, nagyon szereti a kézilabdát, szereti a kis plüssöket.
nagyim:77 éves. Na ő már más. Olvasni nem szeret,már nem igazán főz,nem szereti a csecsebecséket, mert, hogy porfogók.Illatszerekben csak a babát szereti.
kedvesem:szereti a focit,szereti Jack Londot, imádja a zenét.(még nem lakunk együtt)
Egyikük sem várja el tőlem, hogy drága ajándékot vegyek, sőt, hogy nem kell semmi, de mégis valamit szeretnék.
köszi a válaszokat.
Szerintem a tesódnak vehetnél valamilyen kis plüsst.
A nagyidnak egy pl.: babtusfürdőt, vagy szappant.
A párodnak pedig a kedvenc énekes/zenekara legújabb cd-jét(ez valószínű, hogy több mint ezer ft., de mondjuk a tesódnak nem muszáj nagy plüss, elég egy kisebb, és abból sem a legdrágább)
Ne haragudj de most apukádnak nem jutott eszembe semmi, de ettől függetlenül remélem, hogy segítettem.:)
óó köszönöm:)
Szerinted egy névre szóló toll jó nagyinak? (velünk lakik, és mindig tollat keres, ha fel kell írni valamit)és mellé a baba testápoló?
Apunak még kitalálok valamit:) Vagy tesóval közösen:)
Harmadik:) Igen, gyakran veszek valamit a Dm ben(én is vidéki vagyok) nekem is becsomagolják.)
utolsó:köszi, szerintem akkor nagyi már megvan.
Páromnak:focis bögre? szerintetek?
vagy valami személyesebb? zenét mindig ír ki magának, szóval abban naprakész:)
tavaly neves törölközőt kapott.
apunak meg lehet közösben lenne tesómmal.
köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!