Ez jó ajándék 19 éves fiúnak?
arra gondoltam, hogy névnapjára egy közös képet. és azt beleteszem valami szép keretbe, és a fényképen rajta lesz ez az idézet: Az igazi szeretet nem happy enddel végződik. Az igazi szeretetnek egyáltalán nincs vége.
szerintetek jó lesz neki? nem túl nyálas?
Ha már vagytok együtt 1 éve, jó. Ha 3 hónap körül, vagy annál kevesebb, semmiképp, fél év után rizikós.
Szerintem nem kell közös kép, még megijed hozz magadhoz akarod láncolni.
Elég nyálas. Ha én lennék a pasid és ilyet hoznál, akkor szakítanék. :S :)
De mondjuk 2 giga ramnak nagyon tudnék örülni. :P Vagy egy DC shoes övnek... Esetleg egy Hugo Boss parfümnek. :) Írj privire, jöjjünk össze, úgyis lesz nemsokára a névnapom. :D
ma 10:46 Na íme jövőnk záloga: az IGAZI FÉRFI! :))))
Ugyanilyen gondolkodású nőt neked, kedves!
De jó, hogy nem most vagyok ifjú tini, nemigen találnék köztetek kedvemre valót...
Szerintem névnapra semmiképpen nem jó ajándék, mindegy, hogy mióta vagytok együtt vagy romantikus alkat-e. Ez jó mondjuk évfordulóra vagy valentin napra.
Névnapra, szülinapra, karácsonyra olyan adj neki, amit Ő szeret/szeretne. Ne olyat, aminek te örülnél. :)
Például szerezd meg a kedvenc filmét dvd-n, vagy vegyél neki könyvet, egy téli pulcsit, egy üveg jó bort...
Ezekből jobban érezné, hogy szereted, mert látná, hogy olyat kap tőled, amihez "energiabefektetés kellett", hogy rájöjj mire vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!