Én most egy szar ember vagyok?
Mert negyven éves férfiként a havi nettó 85ezres fizetésből nem tudok lakást venni és kifizetni egy albérletet. (igen, nem mindenki keres százezreket)
Egykor nekem is volt hitelre közös lakásom, amit a váláskor a bank elvit, mert sem én, sem a volt nejem nem tudta volna megtartani azt.
Azóta, egyedül, esélyem sincs arra, hogy a fizetésemből lakást vegyek.
Dühös vagyok, hogy a nők azért nem látnak bennem társat, mert elvárás, hogy ennyi idősen legyen saját lakásom, házam. (mert a férfinak legyen)
Dühös vagyok, mert lehetőségem sincs az önálló, külön életre, saját otthonra. Pedig nekem sem könnyű ismét szüleimmel együtt élni, főleg azután, hogy meg volt a saját otthonom.
De inkább lakom velük, mint egy lakótárssal.
Nem vagy szar ember. De ezt te is tudod.
Nem minden nő gondolkodik így. Ha találkozol azzal, akivel érdemes új kapcsolatba esetleg házasságba belemenni, úgysem innen fogja szemlélni a dolgokat.
Aki csak azt nézi, hogy házad van-e, szerinted szeret?
Ne foglalkozz az ilyen nőkkel. Élj a szüleiddel, támogasd őket.
Olyan nincs, hogy szar ember.
Most ilyen helyzetben vagy, ezt kell elfogadni. Ha ez témába kerül egy nőnél, nyugodtan megmondhatod, hogy a válás elvitte a házat, de most újabbra gyűjtesz. Nem kell ezt szégyellni, ettől te még teljesen normális ember vagy.
hidd el, nem mindenki ezt nézi....
Nem vagy szar ember,csak el vagy keseredve,de ez érthető is.
Hidd el lesz ez jobb is.
85ezer forintból tényleg nem lehet lakást bérelni, de ha a nő is keres mellé legalább ennyit, akkor ketten már egy aprócska lakás bérletét ki tudjátok fizetni.
Amelyik kapcsolat már a legelején azon úszik el, hogy nincs saját otthonod, az hosszú távon sem működött volna úgy, hogy az neked is jó legyen.
Én is remélem, hogy vannak még nem pénz, autó, egzisztenciára hajtó nők.
A házasságom, bármennyire is klassz volt, bebizonyította, hogy manapság nem lehet bízni senkiben. A franc megette, hogy ennyire el van lehetetlenítve az, hogy az embernek legyen önálló otthona. Rosszul hangzik, de majd ha öröklöm a házat. :-(
12:01es,
Három végzetséggel rendelkezem, és jelenleg a középfokú nyelvvizsgámra készülök.
Itt, ahol élek, ez jó fizetésnek számit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!