Miért lesz sok nő igénytelen házasságban, gyerekvállalás után? Van itt olyan, akivel megtörtént?
10:56 te jól vagy? Sokan magukra vették azt hogy emberek környezetükben mit tapasztalnak. Valaki írta, hogy lehet tanulmányt írni ebből, gondolom arra értette, hogy sokan hogyan gondolkodnak erről. Jó kis szociológia kérdés.
A reakciója sok embernek érdekes. Tele van dühvel.
Miért talán nem ezt csináljátok?Pellengérre állítjátok a "barátnőtöket" az egész gyakorikérdéses társadalom előtt,kipécézitek a túlsúlyos és nektek "igénytelen" anyukákat a játszótéren,meg itt-ott-amott és levonjátok a konzekvenciát,hogy az ilyenek miatt érnek véget a házasságok.Teszitek mindezt úgy,hogy a legtöbbetek még csak nem is anya,ha pedig az,már nagyobbak a gyerekei,és munkába jár már,vagy éppen picinek is jó baba volt,nem okozott sok gondot.Bocsánatotokat kérem az összes "igénytelen" anyuka nevében(bár hangsúlyozom,én nem vagyok ilyen),hogy nincsenek kisminkelve és a hajuk fullra belőve,vagy nem mennek le futkározni,mikor 3 kicsi gyerekből 2 beteg,vagy mikor éjszaka 10 szer kell felkelni hozzá,vagy mikor leviszi sétálni a babóját egy kicsit levegőzni,vagy leszalad a sarki közértbe a napi bevásárlást elintézni,vagy mikor vkinek esetleg hormonzavara van(szerintetek persze ezek az anyukák is csak zabálnak,mint az állat,és csakis maguknak köszönhetik,amiért így néznek ki),vagy akinek az égvilágon semmi segítsége nincs,még csak 1 órára sem.Szóval a lényeg az,hogy akárhogy kéri az ember h BE KELLENE LÁTNI A DOLGOK MÖGÉ is,ti ezt nem teszitek meg,csak nyooomjátok-nyomjátok a magatok igazát.Gratulálok nektek,amiért TI ilyen tökéletesek vagytok,és kívánom nektek hogy a legnehezebb időszakjaiban a rúzs,a hajlakk meg a szempillaspirál legyen életetek legfontosabb momentuma.
Kérdező ,azért majd meséld el,hogyan sikerült a "barátnőddel" való találkozás,"igénytelen" volt-e ott is,elmondta e neked a problémáit (ha jó emberismerő,nem fogja).
Én ehhez a témához többet nem kívánok hozzátenni,elmondtam a véleményemet szépen,józanul is,meg csúnyán,szélsőségesen is,semelyikből nem értettétek h mi lenne a lényeg.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!