Miért mondják az egyedülálló nőkre hogy besavanyodnak? A kapcsolatban lévőkre miért nem?
Ezt nem értem. Én is 30 felé közeledek, és nem vagyok savanyú. És sok nő boldogabb egyedül, mint párkapcsolatban. És én jobban tartok egy párkapcsolattól (amilyenek a mai kapcsolatok) mintha egyedül maradnék.
A nők 50%-a válik.
A nők 60-70%-a boldogtalan a kapcsolatában, csak egyéb okok miatt nem tud abból kilépni.
5 nőből hármat vernek Magyarországon.
Boldogtalanok...és még sem mondja rájuk senki hogy besavanyodottak!
Ellenben az egyedülálló nők nagy része boldog, van szabadideje, szabadsága, kiegyensúlyozott (pl. egyedülélők, vagy szüleikkel élők, vagy gyerekeiket egyedül nevelő nők).
Sokkal több boldogabb van... Ti ezt hogy gondoljátok?
Semmi sem fekete vagy fehér.
Tapasztalni kell és kész. Nekem volt már rossz-jó kapcsolatom is, soha nem vertek, nem váltam, blabla.
Éltem pár évig egyedül is, most van párom, nagyon kedves, úriember, nagyon jókat lehet vele beszélgetni, stb.
Szerintem sok nő teljesen feloldódik egy kapcsolatban, elveszti egyéniségét-ha rosszul választ.
Mindenestre én megértem azt, aki szeret független maradni.
23 éves vagyok, két éve egyedülálló, és élvezem :D Rám aztán biztos nem mondaná senki, hogy besavanyodott vagyok, az az általános vélemény, hogy jókat lehet velem dumálni, nagyokat nevetni, bármi poénban benne vagyok, stb. Hát szerintem egy savanyú nő nem ilyen.
Szimplán csak nincs partnerem. Valószínűleg túl válogatós vagyok, vagy nem tudom, csak egyszerűen nem hoz össze a sors nekem való fiatalemberekkel, tegyük hozzá, hogy valahogy alig találkozom férfiakkal. Nem tudom miért, bárhova megyek, mindenhol csak lányok vannak. Vagy olyan pasik, akiknek már van barátnőjük. De engem nem zavar a dolog, egyedül élek, csak magamhoz kell igazodnom, senki nem kér számon rajtam semmit, és ez így nekem most nagyon is megfelel.
Szerintem mindenki eljen ugy, ahogy o jol erzi magat. Te ha egyedul szeretsz lenni, legyel egyedul, de ettol meg nem kell leszolni, aki nem ezt koveti. Tipikus negativ hozzaallas a valasi statisztikaval jonni. Ezzel az erovel ne uljunk autoba, repulore, mert nagyobb az eselye, hogy meghalunk, mintha otthon ulnenk. Ha a statisztikara adnank, semmit nem ernenk el az eletben semmilyen teruleten.
Szerintem a boldogsag nem azon mulik, hogy valaki egyedulallo vagy csalados, hanem, hogy elegedett-e az eletevel es azt az eletet eli-e, amit o szeretne, ami az alma, celja volt. En szemely szerint nem szeretnek egyedul elni, en csaladosan erzem jol magam, de abszolut nem gondolom, hogy besavanyodott, aki egyedulallo. Lehet, hogy csak bekepzeled magadnak ezt...vagy valaki mondott ilyet neked? Ha igen, az nem biztos, hogy azert volt, mert egyedulallo vagy. Termeszetesen aki egyedulallo es nincs gyereke, annak tobb a szabadideje, de ennek mi koze a boldogsaghoz? Van, aki elvezi, hogy maga rendelkezik az idejevel, van, aki meg szeretne a csaladjaval lenni es ugy boldog...szoval nem hiszem, hogy egyedulallo=boldog, hazas=boldogtalan vagy, hogy egyedulallo=besavanyodott, hazas=egyetlen forrasa a boldogsagnak, hanem inkabb az igaz, hogy elegedett, sikeres ember=boldog, elegedetlen, aki nem talalta meg a szamitasat=boldogtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!