Lady Gaga klippjei sértik a kereszténységet?
Figyelt kérdés
Édesanyámmal ezen vitatkoztunk,ezért kérném ki mások véleményét is.szerinte a kereszt előtt táncoló tűsarkús pasik elég sértőek.Még sok ilyen van a klippekben,ami sértő lehet.
Ti mit gondoltok erről?
2010. szept. 16. 11:05
1/12 anonim válasza:
csak azt csinálja amit Madonna...
2/12 anonim válasza:
Igen.
Egyébként meg Lady Gaga egy nagy nulla, egy énekesnő(?) ne a botrányaival akarjon befutni, hanem a hangjával. Szerintem.
3/12 anonim válasza:
És attól, hogy erről anyukáddal beszéltél, már családi kapcsolatok kategóriába kell helyezni a kérdést? :-D
4/12 anonim válasza:
igen, de más szempontból is elég meredekek a klipjei, meg amiket csinál.
5/12 anonim válasza:
Szerintem Madonna karrierjén is sokat lendítettek a botrányai...
6/12 anonim válasza:
mindent lehet mondani rá,de azt nem hogy nincs hangja!Nagyon jó énekesnő,a viselkedése nem jó,de a hangja igen!
7/12 anonim válasza:
Ja és szerintem is sértő és provokatív.
8/12 anonim válasza:
Manapság divat beszólni a kereszténységnek, mert az emberek vevők az egyház botrányaira. Elég olcsó trükk ez Lady Gagától, jobb lenne, ha a hangjára koncentrálna.
9/12 anonim válasza:
Sértő de direkt csinálják a menedzserével hogy nagy legyen a hírneve!
Botrány=hírnév,központ
10/12 anonim válasza:
a kereszténységet nemtom de a szememet igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!