Szerintetek ajánljam fel neki vagy inkább ne?
Korábban volt egy kérdésem, amiben leírtam, hogy megismerkedtem a neten egy puerto ricoi fiúval, elég régóta tartanak a mindennapos beszélgetéseink és baromira érdeklődünk egymásiránt. Nos úgy néz ki, randizunk, bár a pontos időpontot nem tűztük még ki, de a lényeg az, hogy eljön Magyarországra, hogy találkozzunk. :) Nagyon örülök. :P A lényeg az most, hogy megemlítettem neki, hogy szerintem ez lesz élete legdrágább első randija, ő pedig azt mondta, hogy annyira végül is nem szörnyű, megnézte, hogy kb 1000 dollár a repjegy (gondolom, ha jóval előtt foglalja le, nem lesz annyi) plusz mondjuk hotel meg ez az. Én meg arra gondoltam, hogy igazából mi a francnak menne hotelba? Végül is egy csomó helyre elmennénk, hogy szétnézzen, meg szimpatikus neki, hogy sokat főzök, és végig kóstoltatnám vele a magyar konyhát is, és kényelmesebb lenne, hogy nálam lakna míg itt van, meg azért szerintem önmagában ideutazni is költséges, kicsit izé is nekem, hogy most komolyan miattam ennyit...
Szerintetek ajánljam fel neki, hogy ne menjen szállodába, jöjjön hozzám, persze kap szobát meg minden, vagy ez olyan hülyén hangzana?
Attól nem félek, hogy kirabol meg mit tudom én, egyébként is átjáróház vagyok, sokan alszanak nálam bulik után, minden gond nélkül, meg hát van egy saját rokonom, akit jobb nem felügyelet nélkül hagyni mert egyből pakol, úgyhogy ahhoz képest...
azért gondolj bele, milyen lesz ha kerülgetned kellesz ha élőben mégse olyan?és mi lesz ha beleszeretsz?
én nem vállalnám be
Hát ha én 1000 dollárt költenék repjegyre, ráadásul ebbe az országba, elvárnám, hogy ágyba hozd a reggelit.
23/L
Nem tudom mennyi időre jön hozzád,de én inkább szállodában szállásolnám el,nem ismered,szóval inkább várj még vele.
Ha sokáig marad akkor esetleg egy idő után átcuccolhat.
Juuuuj, repül egy csomót és elkölt simán 1000 dolcsit, hogy lásson? Én még hozzá is mennék, nemhogy hagynám, hogy nálam "nyaraljon". Ha meg nincs meg az a valami köztetek akkor sem gáz, haverod is lakhatna ott nem?
2010 van fiatalok vagytok (gondolom), vannak olyan oldalak is, ahol "szállást" lehet keresni külföldre, beregisztrálsz beírod, hogy hol és mikor tudsz fogadni valakit és tök idegenek lebeszélik és jönnek dettó mehetsz te is akárhova. Teljesen ismeretlenül és nagyon jól működik, lehet értékeléseket is készíteni. :D Ahhoz képest te legalább "ismered".
Nekem az lenne a logikus, ha nem szállodába menne.
Én rögtön mondtam volna, hogy miért akar szállodába menni, amikor nálam is lakhat.
Semmi cikit nem látok benne, nyugodtan ajánld fel neki!
Jó, hogy limuzint nem bérel amivel majd a szállodától fuvarozzák a házadig minden reggel, mielőtt elindultok felfedezőútra. :DD
Na persze ha ragaszkodik a szállodához akkor legyen. De szerintem felajánlhatod neki, az is lehet, hogy ő is azt várta, csak udvariasságból említette a szállodát.
Más országokban az nem szokás, hogy lényegében idegenekhez beköltözzön valaki akár csak par napra is. Igy nincs lehetösége egyedül lenni, ha igénye van rá, alkalmazkodnia kell a te szokásaidhoz, napirendedhez, és a legtöbben nem szivesen vannak egész nap másokkal egy szobában. NEm tudom, mekkora a lakásod, de hacsak nincs a sajátodon kivül még egy HÁLÓszobád + nappali, akkor nem fogja jól érezni magát.
Ha meg az illetönek a 1000 Dollár nem drága egy randira, akkor egész biztos a szálloda sem veri földhöz.
Sokkal jobb, ha szállóban lakik és veled annyir és akkor találkozik, amikor neked és NEKI is megfelel. Ha erösködsz, akkor tolakodónak fog érezni, és ezt biztos nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!