Félek! Nem tudom hogyan fognak hozzám viszonyulni. Milyen tanácsot adnátok?
Holnap megyek a barátommal Lagziba, a nagybátyjának akit nem is ismerek.
Alig ismerek egy pár embert (anyukája, apukája, 2testvérét, unokatesóját)
Van egy 3. tesója és attól is félek meg annak a barátnőjétől is, na megaz ifjúpártól.
Nem tudom hogyyan fognak fogadni.Milyen szemmel néznek majd rám.
Annyira izgulok, legszívesebben nem is mennék.
:(
hogyan nyugtassam meg magam holnapra.
1hónapja vagyunk együtt, ez elég kevés idő szerintem.
A szülei is kicsit számomra még idegenek.
nyugi úgyis piszkosul be fogsz rúgni :D
az első válasz pedig tökéletes!
ÁÁÁ berugni, biztosan nem, nem szeretném magam leégetni.XD
Ja igen elvileg mondta a nagybácsi hogy na legalább nem leszel egyedül a lagziba.
Meg a barátom szülei is mondták hogy megyek a lagziba.stb
De én ajándékot sem viszek, sőt nem is pótoltam ez nem gond?
ÓÓÓ, ez ismerős helyzet! :) Én is túléltem a dolgot. A párom bemutatott mindenkinek, ( a felét se jegyeztem meg a neveknek ). Mindenki tök kedves volt, bár roppantul zavart, ahogy végigmérték. Egy óra múlva már nem győztem kérdezgetni a kedvesemet, hogy koszos vagyok vagy mi van? Később kiderült, hogí az exe dundi barna hajú, olyan macilány -típus volt, 6 évig jártak együtt, a többségnek fogalma sem volt, hogy már 8 hónapja szakítottak.(Nagy a család, esküvőn meg temetésen szokott összegyűlni a rokonság). Erre megjelentem én, szőkén, 50 kilósan....
Feszültségoldásként már úgy mutatott be a párom : XY, az ÉN CSAJOM! És ő lesz a feleségem. :)
A poén az, hogy apukája is úgy mutogatott be, hogy "A KISMENYEM"! Ha visszakérdeztek, akkor hozzátette : Legalább is remélem, hogy az lesz.
Azóta eltelt 7 év, van 2 gyerekünk. :)
Nyugi, minden O.K. lesz. Kedvesen mosolyogj mindenkire és hallgassd végig őket. Az emberek ettől nagyon intelligensnek fognak tartani. :) És majd néhány feles után biztos téged is traktálni fognak a párod gyerekkori csínytevéseival. Ezen is jókat kell mosolyogni és kész.
Kitartás!!!! :) Érezd jól magad! Csak lazán. Nem fogsz belehalni. :)
Jajj, nem kell parázni, meg vagy hívva, tudják, hogy mész... Bemutatnak, és kész, csak azt kell "túlélni". Légy laza, táncolj sokat, legyél barátságos!
Jó mulatást! ;D
Köszönöm szépen a bíztató kommenteket!
Remélem hogy nekem is minden olyan lazán fog menni.
:) drukkoljatok értem ::
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!