Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek! Nem tudom hogyan...

Félek! Nem tudom hogyan fognak hozzám viszonyulni. Milyen tanácsot adnátok?

Figyelt kérdés

Holnap megyek a barátommal Lagziba, a nagybátyjának akit nem is ismerek.

Alig ismerek egy pár embert (anyukája, apukája, 2testvérét, unokatesóját)

Van egy 3. tesója és attól is félek meg annak a barátnőjétől is, na megaz ifjúpártól.

Nem tudom hogyyan fognak fogadni.Milyen szemmel néznek majd rám.

Annyira izgulok, legszívesebben nem is mennék.

:(

hogyan nyugtassam meg magam holnapra.

1hónapja vagyunk együtt, ez elég kevés idő szerintem.

A szülei is kicsit számomra még idegenek.

2010. szept. 3. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg lettél hívva? Mert ha igen, szerintem nincs mitől tartanod! :) Legyél kedves mosolygós, abból már nagy baj nem lehet.
2010. szept. 3. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

nyugi úgyis piszkosul be fogsz rúgni :D

az első válasz pedig tökéletes!

2010. szept. 3. 12:56
 3/12 A kérdező kommentje:

ÁÁÁ berugni, biztosan nem, nem szeretném magam leégetni.XD

Ja igen elvileg mondta a nagybácsi hogy na legalább nem leszel egyedül a lagziba.

Meg a barátom szülei is mondták hogy megyek a lagziba.stb

De én ajándékot sem viszek, sőt nem is pótoltam ez nem gond?

2010. szept. 3. 12:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, valószínűleg mindenki az ifjú párral lesz elfoglalva, ti, mint vendégek, kissé háttérbe fogtok szorulni. Egyébként -ahogy fentebb is írták- ha kedves vagy és mosolyogsz, nagy baj nem lehet. Gondolj arra, hogy mennyivel jobb így találkozni velük, mint mondjuk ha meghívnak magukhoz és ott aztán tényleg mindenki téged nézne, kérdezne, stb. :) Ha jó a hangulat, van zene, sokkal könnyebb megismerkedned velük. Hajrá!
2010. szept. 3. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Megéri parázni, sok időt azzal eltölteni, elpazarolni hogy mi lesz??? Légy kedves, légy ember, abból gond nem lehet. Ha botrányra készülnél, akkor még megérteném az izgulást, de így .... Légy lazább!
2010. szept. 3. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

ÓÓÓ, ez ismerős helyzet! :) Én is túléltem a dolgot. A párom bemutatott mindenkinek, ( a felét se jegyeztem meg a neveknek ). Mindenki tök kedves volt, bár roppantul zavart, ahogy végigmérték. Egy óra múlva már nem győztem kérdezgetni a kedvesemet, hogy koszos vagyok vagy mi van? Később kiderült, hogí az exe dundi barna hajú, olyan macilány -típus volt, 6 évig jártak együtt, a többségnek fogalma sem volt, hogy már 8 hónapja szakítottak.(Nagy a család, esküvőn meg temetésen szokott összegyűlni a rokonság). Erre megjelentem én, szőkén, 50 kilósan....

Feszültségoldásként már úgy mutatott be a párom : XY, az ÉN CSAJOM! És ő lesz a feleségem. :)

A poén az, hogy apukája is úgy mutogatott be, hogy "A KISMENYEM"! Ha visszakérdeztek, akkor hozzátette : Legalább is remélem, hogy az lesz.

Azóta eltelt 7 év, van 2 gyerekünk. :)

Nyugi, minden O.K. lesz. Kedvesen mosolyogj mindenkire és hallgassd végig őket. Az emberek ettől nagyon intelligensnek fognak tartani. :) És majd néhány feles után biztos téged is traktálni fognak a párod gyerekkori csínytevéseival. Ezen is jókat kell mosolyogni és kész.

Kitartás!!!! :) Érezd jól magad! Csak lazán. Nem fogsz belehalni. :)

2010. szept. 3. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Ajándék dolog : ha a barátod visz, akkor együtt adhatjátok. De általában a szülők szoktak gondoskodni a velük egy háztartásban élők ajándékáról, senki nem várja el tőled, hogy te külön adj. Ha meg mégis akarsz, akkor jó ötlet venni egy emlékkönyvet és a jelenlévőket megkérni, hogy írjanak bele pár sort az ifjú párnak. Ehhez kérheted a párod segítségét is. Így legalább könnyen körbevezet a rokonságon. És tuti siker lesz az ajándék! :)
2010. szept. 3. 13:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Jajj, nem kell parázni, meg vagy hívva, tudják, hogy mész... Bemutatnak, és kész, csak azt kell "túlélni". Légy laza, táncolj sokat, legyél barátságos!

Jó mulatást! ;D

2010. szept. 3. 13:39
 9/12 anonim ***** válasza:
én is így mentem barátom unokatesójának a lagzijába, hogy a barátomon és az anyukáján kívül senkit nem ismertem, sőt, senki nem is tudta hogy megyek. úgy fogadtak és úgy viszonyultak hozzám mintha én is családtag lettem volna. nagyon kedvesek voltak.
2010. szept. 3. 13:50
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztató kommenteket!

Remélem hogy nekem is minden olyan lazán fog menni.

:) drukkoljatok értem ::

2010. szept. 3. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!