Rossz ember vagyok, amiért lenézem az apámat?
Van rá okod?Tett olyat veled ,amiért lenézheted?
nincs diplomája,ez aztán ok...
kihasználta az embereket,téged?
Na, én is lenézem az enyémet. Iszik, ezerrel költi a pénzt, volt, hogy elvette tőlem az örökségem (fél milla, abból 100 ezer maradt meg nekem, szalagavatóra ment el) ahelyett, hogy fizette volna a tartozását a bank felé és új konvektort vett volna (amit megígért nekem), elvileg elkaszinózta...
Attól függetlenül elvileg szeret és eltart, mert ugye nem tudok hova menni. De jó volt lukas ruhákban menni iskolába!
20/L
A diploma a legkevesebb. Az enyém hazudik, kisebb dolgokat lop, és 6 évig molesztált. Ráadásul mindenkit kihasznál, önsajnáltató, és hipochonder...
Én utálom, nem is nézem az apámnak... De az enyém ritka eset.
Ha morálisan tényleg nem felel meg az elvárásaidnak, és tényleg különbnek érzed magad, akkor lenézheted.
Nekem egy olyan apa kellett volna, akire mind erkölcsileg mind morálisan felnézhetek...
És még mindig vele élünk...
20/l
Szerintem azért nem kell lenézni, hogy nincs diplomája. Sokan vannak és nem csak a diplomásokra van szükség.
Az, hogy kihasznált bárkit is anyagilag vagy máshogy az nem szép dolog szerintem attól még, hogy téged személy szerint nem.
Ennek ellenére lehet ő jó ember is, csak hibákkal. :)
Én nem értem azokat,akik szerint a szülőket feltétel nélkül tisztelni kell.Az nem lehet indok,hogy tiszteljünk valakit,mert hogy az apánk.A tisztelet kölcsönös dolog,amit ki kell érdemelni.Az anyuka más dolog,ő kihordott,megszült.Én tisztelem az apámat és az anyumat is,felnézek rájuk,de vannak,akiknek az apjuk,vagy esetleg az anyjuk,nem tett semmi olyat,amivel kiérdemelné a gyereke tiszteletét...
Tehát szerintem nem vagy rossz ember:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!