Tetszenek ezek az esküvői ruhák?
Figyelt kérdés
A párommal kinéztük ezt a menyasszonyi ruhát, mert nagyon szép, és ennyi pénzért szinte sehol sem lehet venni ilyen ruhát. Vélemények?
Ott ha lejjebb mész ott vannak még a termékek és van több menyasszonyi ruha is. Nekem nagyon tetszik :)
2010. aug. 6. 16:59
1/18 anonim válasza:
Juj nagyon szép, nekem bejön, ^^
2/18 anonim válasza:
jaj egyszerűen gyönyörű!!! és tényleg nagyon olcsó.. (nekem csak a krémszín nem jön be, jobban szeretem a fehér menyasszonyi ruhákat, de ha mondjuk most mennék férjhez lehet megvenném..)
3/18 anonim válasza:
Hát bocsi, de nekem nem tetszik, nagyon habos...
4/18 anonim válasza:
Nekem ugyanennyiért van egy eladó, ami kevésbé giccses. Ha érdekel, küldj e-mailt. 40-es méret, egyszer viseltem, kitisztítva.
5/18 A kérdező kommentje:
az utolsónak üzenem hogy nem csak erre a ruhára gondolok, vannak még, amik nem habosak :)
2010. aug. 6. 17:10
6/18 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek*
2010. aug. 6. 17:10
7/18 anonim válasza:
Gyönyörű és tényleg nem is drága.
8/18 anonim válasza:
Ezt a belinkelt ruhát gyakis fehérben tudom elképzelni, gyönyörű, hosszú fátyollal és csakis akkor, ha egyházi szertartás is lesz. Polgárira túl "sok". Szerintem.
9/18 anonim válasza:
about:blank ez nem link bocsi hanem ez [link] szép
10/18 anonim válasza:
Nem értem a dolgot. Azt írja, hogy a ruha tiszta fehér, csak nem profi fotós fotózta , és megtévesztő...De ennyire?
Illetve én több ruhát nem látok, hol vannak még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!