Emlékszel arra, hogy rajta kaptad a szüleidet szex közben? Mi zajlott le benned?
Figyelt kérdés
Főként azért kérdezem, mert ha a gyerek egyszobás lakásba szülővel van egy szobába akkor akció közben előfordulhat, hogy felébred. Milyen maradandó élményt válthat ki belőle?2010. aug. 2. 09:58
1/34 anonim válasza:
Tényleg ne hari, de ilyen kérdés már volt nem egy. :P De amúgy nagyon xar, nem kívánom senkinek, sok szülő bunkó, pedig ennyit elvárhatna az ember, hogy kibírják estig, meg attól, hogy este van a hang még hangos, főleg akkor.
2/34 anonim válasza:
Nem,csak olyan zacskot találtam,amibe védő felszerelés volt :D
3/34 anonim válasza:
Rámjött a hányinger,kirohantam a vécére.Szerintem ez két emberre tartozik,két ember magánügye,intézzék úgy,hogy csak ők legyenek jelen.Azóta már hozzászoktam,de azt is elhatároztam,hogy én nagyon körültekintő leszek ez ügyben.
4/34 anonim válasza:
Én többször fültanúja voltam az akciónak, pedig nagy házunk van, de éjjel minden hallatszik... Nagyon rossz érzés volt ennyire tisztában lenni azzal, milyen az, amikor apám döngöli anyámat... Bocs a nyers kifejezésért, de nekem ez valóságos sokk volt, és a mai napig tudom (25 vagyok), hogy elég rossz hatással volt rám ez az élmény.
5/34 anonim válasza:
11 éves voltam és undort éreztem, mivel nem apukámmal történt. (nem megcsalta, nekem "nincs" apukám) Nagyon mérges voltam, fájt és egy kicsit utáltam is akkor anyámat. Maradandó élmény.
7/34 anonim válasza:
Én egészen kicsi gyerek voltam, amikor megláttam, hogy a szüleim "franciáznak." Azt gondoltam, hogy a felnőttek így tisztogatják egymás kukiját és nuniját. Később rájöttem, hogy nem, de nem csináltam belőle nagy ügyet...
8/34 anonim válasza:
Fúú én egy hete nyitottam rájuk:DD
Benyitottam,és elkapott egy olyan szintű nevetés,hogy hihetlen :DD
Kiskoromba is rajtakaptam őket,na akkor tényleg rossz érzés volt.Nagyon utáltam őket.
17/L
9/34 anonim válasza:
én nem láttam,csak hallottam őket kiskoromban, mikor egyszer éjjel felkeltem,mert fájt a fülem és akartam szólni a szüleimnek.na ahogy közelebb értem a szobájukhoz,hallottam a hangokat és inkább nem mentem be :)
nem okozott bennem semmi "törést" vagy rossz érzést
10/34 anonim válasza:
én csak mindig halottam. meg azok az ágy recsegések borzalmas. egyzser mikor anyukám csalta apukámat fuu de mérges voltam engem emg otthagytaka apsi gyerekével :@ meg aztán mikor nevelö apámmal éjszaka a hangok borzalmasak voltak. de msot már nincs ilyen szerencsére :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!