Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a párok, akik háta...

Azok a párok, akik háta mögött már sok év eltelt (min.5 év), ti, hogy vagytok most jelenben? Meg vagytok elégedve a kapcsolatotokkal?

Figyelt kérdés

Ha kérhetem, akkor légszi irjatok kort és hogy hány éve vagytok/éltek együtt.

Köszike.

2010. júl. 22. 08:05
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Én meg vagyok elégedve. Örvendek, hogy 8 év után (még nincs házasság) is nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást.

24/L

2010. júl. 22. 08:07
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

Mi 5 eve vagyunk egyutt, hazassag nincs. Szeretjuk egymast.

33/N es 31/F

2010. júl. 22. 08:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Örülök akkor! További szép jövőt!
2010. júl. 22. 08:12
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
9 éve ismerkedtünk meg,(2001) hetedik évben összeházasodtunk,(2008) most pedig(2010)válunk.
2010. júl. 22. 08:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Tényleg???Ohhh, de kár..Vagyis hát nem kár, csak szomorú...De biztos, hogy jó a döntés, ha ennyi év után következett be a válás.
2010. júl. 22. 08:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
31 éves házasság, 50 éves vagyok, 2 gyerek és unoka, kapcsolatunk ma is kifogástalan. Minden fontosabb dolgot megbeszélünk, nagy beruházásokat, a gyerekeket rendszeresen támogatjuk, ebben is teljes egyetértés van köztünk. Minden havi bevásárláskor nekik is bevásárolunk. Az unokának ruhától, berendezéstől, kajától, pelenkáig mindent mi veszünk. Békességben élünk, ennek fő oka, hogy nagyon jó természetű férjem van, ha pedig nekem rossz kedvem van, bemegyek a szobámba, olyankor nem zavar senki. Figyelembe vesszük egymás igényeit, elvárásait.
2010. júl. 22. 08:14
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

12 éve vagyunk eggyütt.2006 ban házasodtunk,2008 ban született a lányunk,most 2010 márciusban a fiunk......

29/L és 29/F

2010. júl. 22. 08:15
 8/19 A kérdező kommentje:
Jujjj!!! Nah én is majd ezt szeretném!!!Szép család!!!
2010. júl. 22. 08:16
 9/19 anonim ***** válasza:
Kérdező: erdélyi vagy?
2010. júl. 22. 08:21
 10/19 anonim ***** válasza:

Tizenegy éve vagyunk együtt.Nagyon ragaszkodok hozzá,talán Ö is hozzám.De hogy öszinte legyek nem tudom hogy mi köt minket össze.A gyerekek,vagy a lakás vagy a franc tudja!?

Lehet most a keserüség beszél csak belölem mert tegnap olyan nagy balhét csapott mert szóba álltam egy ablakokat reklámozó pasival és kb kemény két percig beszélgettem vele.De most halál komolyan!!!Ezért hisztizik.De aztán ki tudja?!Lehet már csak egy tárgy vagyok,egy háztartási tárgy aki mosson,fözzön,takaritson,rendezze a gyerekeket meg persze a mamát.Per pillanat igy érzem.

Egyszer imádom egyszer meg "gyülölöm"!

De Ö tuti nem szeret mert ha szeretne nem tudná elnézni hogy amig Én csendben sirok addig Ö nyugodtan gépezget!

2010. júl. 22. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!