Azok a párok, akik háta mögött már sok év eltelt (min.5 év), ti, hogy vagytok most jelenben? Meg vagytok elégedve a kapcsolatotokkal?
Ha kérhetem, akkor légszi irjatok kort és hogy hány éve vagytok/éltek együtt.
Köszike.
Én meg vagyok elégedve. Örvendek, hogy 8 év után (még nincs házasság) is nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást.
24/L
Mi 5 eve vagyunk egyutt, hazassag nincs. Szeretjuk egymast.
33/N es 31/F
12 éve vagyunk eggyütt.2006 ban házasodtunk,2008 ban született a lányunk,most 2010 márciusban a fiunk......
29/L és 29/F
Tizenegy éve vagyunk együtt.Nagyon ragaszkodok hozzá,talán Ö is hozzám.De hogy öszinte legyek nem tudom hogy mi köt minket össze.A gyerekek,vagy a lakás vagy a franc tudja!?
Lehet most a keserüség beszél csak belölem mert tegnap olyan nagy balhét csapott mert szóba álltam egy ablakokat reklámozó pasival és kb kemény két percig beszélgettem vele.De most halál komolyan!!!Ezért hisztizik.De aztán ki tudja?!Lehet már csak egy tárgy vagyok,egy háztartási tárgy aki mosson,fözzön,takaritson,rendezze a gyerekeket meg persze a mamát.Per pillanat igy érzem.
Egyszer imádom egyszer meg "gyülölöm"!
De Ö tuti nem szeret mert ha szeretne nem tudná elnézni hogy amig Én csendben sirok addig Ö nyugodtan gépezget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!