Vannak idegesítő szokásai a párodnak? Mik azok, és hogy viseled őket?
Az én párom képes reggel egy órával előbb kelni, csak hogy mire elindulunk munkába, ragyogjon a lakás.
Neki az anyja szent és sérthetetlen, és mindig csak az ő anyjának lehet igaza.
Az évek alatt megtanultam kezelni a helyzetet, ma már csak mosolygok ezen:)
Ha az enyémnek csak ezek lennének...
- erőszakosan vezet és néha megalomániája van, aztán hülye dolgokban hazudik, de az előzőhöz hasonlóan szerintem ez nevelési hiányosság (nem figyeltek oda rá rendesen és nem kapták el időben a hazugságokat).
Talán ennyi, ami a legrosszabb.
Amióta vezető lett nagyon nagyképű, azt hiszi, hogy én is a beosztottja vagyok, állandóan dirigál, csak neki lehet igaza.
Az én ötleteimet a sajátjaként adja elő, mindenki őt csodálja, hogy milyen okos.
Persze.
hazudik
önző
megcsal
egoista
figyelmetlen
Szintén mióta vezető beosztású lett.
Már beadtam a válópert.
Engem leginkább a rendmániája és az anyós imádata bosszant.
Ha anyós meglátogat (szerencsére havi 1x-2x), akkor 5 féle sütit kell neki sütni, az egész lakást kitakarítani, egy porszem se maradhat a lakásban.
Mindent azonnal akar megcsinálni. Ha 2 órás munka, vagy lenne annál fontosabb, akkor is.
De igazság szerint itt gondolkozok vagy 5 perce , de semmi más nem jut az eszembe....
rossz szokásai mindenkinek vannak, kiváncsi lennék, hogy a férfiak milyen választ adnának egy ilyen kérdésre:)
( mert azért a nők sem hibátlanok ugyebár :) )
az enyémnek egyetlen egy rossz szokása van: nagyon hamar fel tudja magát idegesíteni a legkisebb apróságon is, és akkor órákig mérgelődik, és dühös. ezt leszámítva nagyon jó ember, és nagyon szeretetteljes, aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!