Mit csináljak? Anyám felküldött a padlásra h ott is takarítsak ki!
azt mondták h ebéd után csináljam meg,és m,ég nincs kész az ebéd. (Sül a sütőben) ezért gépezek.
Mondtam h nem merek felmenni h félek,de azt hiszik h csak ki akarok bujni a munka alól. mondtam h megcsihnálok helyette vmi mást. rettegek a magas helyektől,nagyon félek felmenni. Már most hányingerem van,nagyon rosszul vagyok. A létrának a 3 fokára már nem merek felállni mert el fog a szédülés.
Hogyan értessem meg velük h ez nem hiszti,én tényleg félek?
Előbb utóbb le kell győzni a félelmeidet, ha lesz saját házad és padlásod sosem fogsz feljárni?
szedd össze magad, vegyél magadon erőt és mássz fel a padlásra, ne pedig hisztizz. Ha meg másban segítenél nem a gép elött kéne ücsörögnöd, hanem nekiállni, vagy arra vársz, hogy elmondják szádba rágják mit csinálj? magadtól nem tudsz nekiállni valami hasznos dolognak?
el van mosogogatva,fel van mosva a konyha. Mindenki pihen és várja az ebédet. majd csak ebéd után kell elmosogatni.meg nekem a padlást ki takarítani.
Ez tényleg nem hiszti,nagyon félek a magas helyektől. És hiába mondtam nekik h megcsinálok akármi mást csak ne kelljen felmennem. Totál meg vannak győzödve arról csak csináloma fejem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!