Nagyon bunkó vagyok amiért ennyire kiakadtam?
Azt mondom bunkó voltál,de én is tuti ezt csináltam volna sajnos mert ilyen a természetem.Hát igen lehetne rendesen.Anyud akár meg is kérdezhette volna.De sztem a kenyér azért fontosabb,mert a strandot nem lehet megenni.
Valahogy gyűjtöl hozzá és amikor tudol elmész.
Hát elég gáz, hogy anyukád elvette a pénzedet, és cigit vett rajta, gondolom nem neked. El is kérhette volna tőled.
Legközelebb tedd el, mondjuk a pénztárcádba, vagy olyan helyre, ahova más nem nyúl be.
Ami téged illet, oké, hogy kiakadtál, de normálisan is meg lehetett volna kérdezni, nem kell rögtön ordítani és trágár szavakat használni, gondolom ezt te sem szereted, ha így beszélnek veled.
Amúgy a kiakadás jogos, én sem veszem el soha a gyerekeim pénzét, akkor sem, ha néha több van nekik, mint nekem. Nekem kell őket eltartani, nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!