A baratommal mindig ovszer nelkul szeretkezunk. Mindig mielott elmegy, kiveszi. Elofordulhat, hogy teherbe esek?
Igen! Egyrészt az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek, másrészt mi van, ha épp nem tudja időben kikapni??
Mellesleg nem értem miért annyira nehéz gumit húzni vagy gyógyszert szedni?? Te meg ezt magyarázd el Nekem, kérlek szépen!!
Ráadásul Nekem olyan gáz, ez, hogy kiveszi.. Tudod Te, hogy mennyire jó, ha egyszerre élveztek el a szerelmeddel??
koszi a valaszokat mindenkinek ...
mar a tegnap nagyon rosszul ereztem magam, hanyingerem volt,fajt a fejem es ojan furan ereztem a hasam ...
Vajon csak be beszeltem magamnak vagy tenleg az vagyok ?
Egy ismerős lány 3 hónapja volt együtt a barátjával, így "védekeztek" ahogy ti, már és 8 hetes terhes volt addigra. Ő is azt hitte hogy így nem lehet, ezért nem is foglalkozott vele...
Így max azok "védekeznek" akiknek nem baj ha mégis összejön a baba, de még nem akarnak aktívan rástartolni a dologra.
Ha késik vegyél tesztet, és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!