Mit szólnátok ha anyósotok îgy jönne baba látogatóba?
Anyósom a haza èrkezèsünk utáni napon jött(4napos volt a baba)
Előtte bejárta a várost a 40fokban, izzadtan-büdösen úgy hogy előtte egy smst sem dobott, hogy jönni fog.
Ès ezt a város járás sem volt èppen fontos.
Kicsit kiakadtam, hogy îgy jött e hozzánk.
Megemlîtsem neki vagy inkább hagyjam?
Bánt, hogy ennyire nem tisztelt meg minket.
#16: Nem, az átlagember nem 8-9 km/h-val gyalogol... Még én se közelítem ezt meg, pedig én szeretek tempósan menni.
A kérdéshez már hozzá se tudok szólni az olvasottak után. Huhh.
Amúgy szólni, főleg ilyenkor és kis csecsemőnél extra gondosan menni, azt normálisnak tartom (de azt is, ha nem kell szólni. a gyerekeket annyira nem féltem, de egy kis csecsemő azért még más. anyám kicsi koromban a védőnőt se engedte be, ha influenzásabb korszak volt, s folyton kilincset fertőtlenített, pedig csak koraszülött voltam, de teljesen egészséges, viszont vigyázni akart rám. azért megettem a szükséges piszkot később, ahogy illik), de amúgy nem értem, miért kavar az ilyesmi ekkora vihart...
3-4km oda + 3-4km vissza ergo majdnem 10km sètált miután eszèbe jutott, hogy akkor most bejön.
Számomra a pofátlanság netovábbja "bejelentkezès" nèlkül beállîtani valahova. Mèg a mai napig ha megyek a szüleimhez(kulcsom van hozzájuk ès úgymond haza megyek) rácsörgök előtte, hogy anya felmegyek.
Továbbra sem kèrhet senki ilyet, hogy a 40fokban frissen fürödve jöjjön át, de ez számomra túlzás.
Előtte is beugorhatott volna ès semmi gond nem lenne.
A páromnak esik az rosszup, hogy az anyja csak îgy eszembe jut most ès gyorsan megnèzem stîlusban jött de ez egy másik rèsz.
Mindenkèppen szólni fogunk nekimert îgy a továbbiakban sem fog neki leesni, hogy ez îgy nem jó.
A 6-8 km mióta 10? Ha 3-4et sétált és vesszük az alsó határt, akkor az 6km. A 10 km ennek kb a duplája... Látszik, hogy túlzásokba esel.
Most mentetek haza, nyilván otthon voltatok, gondolom ezért nem szólt. Valóban illik odaszólni, ha az ember látogatás tervez, de ez most így esett.
Komolyan mondom nem értem mit kell ezen ennyire problémázni.
És ha valaki 2 órás vonatutat tesz meg hozzátok, hogy lássa a gyereket és titeket, akkor az már át sem lépheti a küszöböt? Értem én, hogy most nem erről van szó, de neked problémád volt azzal, hogy koszosan, izzadtan, büdösen esett be hozzátok. Akkor ha valaki több órát vonatozik és buszozik értetek, akkor visszafordítod a küszöbről?
Arról nem volt szó, hogy mosott e kezet vagy ilyesmi, amiatt rászóltam volna. Egyébként pedig nem, mert teljesen feleslegesen hisztizel.
Semmit. Családtag. Akkor jön, amikor akar (ésszerű időhatárok közt, persze).
Ha meg koszos lett az úton - és ez zavar bennünket -, akkor felkínáljuk neki a fürdőszobát, hogy felfrissülhessen.
Merthogy családtag.
Nem tudom, érted-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!