Miért csinalja ezt parom anyukaja? Nem szeretne unokazni?
*viszonyul
Hozzatennem, hogy amugy mar mindket gyereke kulon haztartasban, boldog parkapcsolatban el, tehat ertheto, hogy mivel a gyerekek kirepultek, szeretne most magara is koncentralni kicsit... Azt csinalni, amit szeret. Megertem, tenyleg. Csak kozben meg rossz latni, hogy a paromnak ez faj, es nem tud ellene semmit sem tenni. Anyosom nem erzi, hogy elhanyagolta az utobbi idoben a csaladjat? Ugy erzem, nem latja realisan a jovot sem. En pontosan tudom, mi var erre az intezmenyre, es az ott dolgozokra, de azt hiszem, o meg csak a pozitiv oldalat latja, es nem ismerte fel, hogy nem lesz energiaja az igazi csaladjara is. Pedig egyebkent nekem is fontos lenne, hogy sokat unokazzon, mert az en szuleimre nem szamithat a gyerekem.
Most téged az zavar, hogy anyósod nem nyalja ki a kicsi fia seggét, vagy az, hogy a párod egy igazi anyuci pici fia, és nem érti meg, hogy az anyjának nem az az egyetlen feladata/célja az életben, hogy őt tutujgassa?
Bár az is igaz, hogy te aztán simán átvetted anyósod szerepét :)
"Nagyon megsajnaltam a kis dragamat." Ilyet a gyerekéről mond az ember, nem pedig a férfiról, akivel él.
Túl anyás a párod, te túlérzékeny vagy.
"kis drágám" - a kutyámról beszélek így, nem egy felnőtt emberről.
Én inkább támogatnám a barátom anyukáját (aki NEM az anyósom, mert nem vagyunk ugye házasok, ugye, kérdező?) abban, hogy boldog legyen a munkájával. Ugyanis a munkájukkal elégedett emberek a hétköznapokban is kiegyensúlyozottabbak, és ezt sugározzák ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!