Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A csigáim öngyilkosok akarnak...

A csigáim öngyilkosok akarnak lenni, mert nem férnek el. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy akvárium,benne 250 darab csiga.1 darabot vettem,pár nappal később már repesztették ki az üveget,annyi lett...Nem kell a halálnak se,ha meg igen,akkor 2-t.Nem vagyok valami jó matekos,de szerintem kéne még 248 csigától ,,megszabadulnom",nem férnek el,össze vissza rakocsgatom a lakásban,mert ahányszor meglátja a család a csigacsaládot,hányingertkapnak tőlük.Igaz,jó hogy vannak,azzal szoktam idegesíteni,ijesztgetni a szüleimet,de sajnálom a csigákat,nem tudom hova tegyem őket.Állatkereskedés nem veszi be még ingyen se,sőt még fizetnének is,hogy véletlenül se adjuk oda nekik.Óriáscsigák,szóval 1-2 év és itt elszabadul a pokol.Meg fognak minket enni,én meg nem akarom,1 kilósra meg fognak nőni.Nem akarok negyed tonna csigát :( Félek tőlűk,esténként szoktam hallani őket ahogyan rágnak,meg fura hangot adnak ki,amikor megfogom őket,akkor elkezdenek harapdálni,és nem tudom magamról leszedni...Néha kiszöknek,akkor tele lesz nyálkával a fal,tükör,szekrény ruhám,MINDEN.Elengedni nem akarom,mert ha megnőnek akkor 10 éven belül annyi lesz,hogy átveszik a hatalmat az emberiség fölött.Nem tudom mit kezdjek velük,senkinek nem kell,ha meg megtartom,akkor kéne 50 akvárium.Szerencsére még nem hatalmasak,de azok lesznek.Megfogni is nehezen lehet,valamelyik visítani is tud,de beszélni nem tudtam megtanítani egyiket sem.Szerintem nekik is rossz,hogy alig férnek el,szerintem öngyilkosok akarnak lenni,felcsusszannak az akvárium tetejére,oszt leesnek.Mintha valami megszállta volna őket,ez nem gyerek játék,valamelyiknek összetört a háza emiatt,de lehet csak a másik csigára akart ráesni,s így kivégezni.Mit tegyek velük? Nem akarom megölni őket,jó hogy vannak.Csigafétisem van és jó tapogatni őket.Csak túl sokan vannak...
2016. nov. 26. 07:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Keress rá, hol élnek ezek a természetben.

Aztán keresd meg, hogy ott mi a természetes ragadozójuk.

Aztán keress olyan embert (vagy helyet, pl állatkert) ahol ilyen állatot tartanak.

És add nekik oda zsákmány állatnak.

2016. nov. 26. 07:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom őket megöletni.Szeretem őket,ők a barátaim.A kennelem <3
2016. nov. 26. 07:22
 3/15 p.szabina1223 ***** válasza:
Én is akartam óriás csigát itthonra, de aztán figyelmeztettek, hogy nagyon szapora fajta, így lemondtam erről a tervről. Nem jut eszembe semmi humánus módszer, csak az, ha kiviszed őket a természetbe.
2016. nov. 26. 07:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Értem én a poént de csak a jókat szeretem...

Szerinted a természetben ez hogy működik?

Ha meg annyira életben akarod tartani őket, meg annyira szereted őket, vegyél pár száz hektárnyi földet, építtess rá üvegházat, oldd meg a fűtését, és költöztesd oda őket.

Mégis, milyen választ vártál?

Ezeknek az állatoknak úgy állította be a természet a szaporodását, hogy belekalkulálta, hogy zsákmányállatok, és 1 ezrelékük éri meg a felnőtt kort.

Ha ezt nem vagy hajlandó elfogadni, akkor tényleg szaporíthatsz annyi csigát, ami elég az egész bolygóra.

2016. nov. 26. 07:47
 5/15 A kérdező kommentje:
3# Télen megfagynak,ha túlélik,akkor meg a Tek-esek fogják őket levadászni.Nem szabad őket elengedni,kimennek azok a csúszó mászó kis patkányok az útra és felburítja az autókat.Nem lehet elengedni. :(
2016. nov. 26. 07:48
 6/15 A kérdező kommentje:
4# Ha sok pénzem lenne,akkor afrikába vinném őket.Az a származási helyük,azt a területet már elfoglalták.
2016. nov. 26. 07:51
 7/15 anonim ***** válasza:

CSAK A TERMÉSZETBE NE!!!!

Ez a létező leg antihumánusabb módszer!

Nem eregetünk fauna idegen állatokat szerte szét akárhova, agy nélkül !!!

2016. nov. 26. 07:51
 8/15 A kérdező kommentje:
xD Beleteszem az ágyadba.
2016. nov. 26. 07:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Rendesen eteted a csigaid? Lehet, hogy azert maszkalnak el. Rzek milyen csigak amugy? Vizicsigak vagy ezek, a klasszik csigak?
2016. nov. 26. 08:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Afrikai óriáscsigák.És igen,sok kaját kapnak,valamikor szalonnát is adok nekik (kevés sótartalmút).Most ahogy látom,a moderátorok áttették a kérdésem humor kategóriába...Már sose fogok normális választ kapni. :(
2016. nov. 26. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!