Találtam egy fiókat, hogy élje túl? HELP!
Lisztkukac, kálciumporba mártva. Félóránként etetni, a szülők egész nap hordják neki a kaját, folyamatosan. Kevés ideig bírja étel nélkül. És melegben legyen, most hamarjában(vasárnap gondolom nincs nyitva állateleséges bolt) esetleg főtt tojást lehet neki adni, gilisztát felvágva, apró nyers csirkehúsdarabokat, kevés tehéntúróval
Nem tudom mennyi esélye van túlélni.
Ha rigó, ott kellett volna hagyni, és figyelni a szülőket, ezek fészekhagyók
Remélem életben marad!
Köszi. Hát sokat utánaolvastam, mennyi esélye lehet. Csipesz, folyadékcseppentő bekészítve ha felkel csak nehogy túletessem.
Ezeket találtsm én is.
Esetleg levihezném a fa alà kaja után ahol találtam, mintha keresné az anyja. Vissza fogadnà? (Ha nincs fészekben tuti nincs biztonságban)
Elolvastam a cikkeket, nagyon hadznos volt, köszi!
Én visszavittem tegnap és volt is a közelben rigócska, meg kellett volna várni, hogy rátalált e. Akkor még csipogott. Aztàn sötétedéskor lementem és ott gubbasztott, aludt, megsajnáltam felhoztam.
Lehet h semmi baja, majd visszakerül az anyukájához..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!