Igaz hogy fel kell vágni a papagáj nyelvét hogy tudjon "beszélni"?
Figyelt kérdés
Én semmi pénzér nem vágatnám fel a nimfám nyelvét csak hogy beszéljen mert sztem az állat kínzás . csak kiváncsi vagyok hogy ebből mi igaz . Annélkül is okos madarak már amelyik szelid enyém olyan mintha egy ember lenne szótfogad, ha azt mondom repüljön a vállamra oda jön ,meg még sorolhatnám.2009. dec. 23. 19:33
1/8 anonim válasza:
Ez nem igaz, nem kell felvágni a nyelvét.
2/8 anonim válasza:
nem szabad, ez állatkínzás és még meg is döglene mert nem tudna enni
3/8 anonim válasza:
az előttem szólónak mondanám hogy nálunk úgy mondják :
ELPUSZTUL.
4/8 anonim válasza:
Milyen családi hangulat van:)
Felvágni ?
ez valami hülyeség lesz .
az szemtelen embereknek szokták felvágni a nyelvét.
(azt sem szó szerint)
5/8 anonim válasza:
a madárnak nem kell felvágni a nyelvét de ha jáko vagy lori vigyázni kell mit mondaz előtte mert mindent meg tanul ezt tapaztalatbol tudom
6/8 anonim válasza:
teljesen igaz, fel kell vágni, méghozzá stihllel
7/8 anonim válasza:
NEHOGY FELVÁGD!!!!!!!!!!!
Az én hullámos papagájom nyelvével nem kellett semmit sem csinálni,és tud beszélni!!!!!!
8/8 anonim válasza:
Dehogy kell, ez hülyeség. Ekkora hazugságot, Istenem! Ki a t..ököm terjeszt ilyen badarságokat!
A dumagép emberekre mondják ezt, hogy: De felvágták a nyelved!
Ui.: Amúgy az én madárkám is beszél(hullámos papagáj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!