Hogyan etessem a talált fiókát, ha nem nyitja ki a
csőrét?
1/25 anonim válasza:
Fogd meg a madarat,hogy ne tudjon elmenni és nyomd meg a csőre két "szélét" ;)
2012. júl. 15. 16:48
2/25 A kérdező kommentje:
es miert nem nyitja ki magatol? miert nem akar enni?? ez nem fog neki fajni??
rágcsáld meg a kukacot, aztán tedd a szájába a te száddal.
2012. júl. 15. 16:52
4/25 anonim válasza:
Nem fáj neki, ezzel csak jót akarsz neki..Nálam is itt van 3 rozsdafarkú madárka már fél hónapja és ha nem raktam volna be a csőrükbe a kaját, akkor elpusztultak volna, utána majd szépen egy kis idő után már maguktól kinyitják, sőt az enyéim már fel is csipegetik. Amúgy milyen madár?
2012. júl. 15. 17:33
5/25 A kérdező kommentje:
ez egy kisveréb! :) sikerült megetetni, de ma mondjuk úgy ez voét a másfeledik etetése, reggel és délután makacs volt, de most megtömtem! remélem túléli a megpróbáltatásokat.
Honnan tudom, hogy már eléget adtam neki? nem szeretném túletetni!!
mikor éhes akkor csipog ugye? namármost, etetés közben is csipog míg jól nem lakott. ha nem csipog akkor jól van lakva :)
egyébként nemsokára nyitni fog és könnyebb lesz az etetés.csak meg kell szoknia hogy te eteted.
egyébként mit adsz neki enni?
2012. júl. 15. 18:30
7/25 A kérdező kommentje:
nem csipog o sose, egyszer csipogott, amikor az allatorvos megfogta valahol a hatanal es megvizsgalta, azota nem is halottam a hangjat, meg addig se, egyszerse!
kemeny tojast kap, felhigitva vizzel, pepesitve
meg kesobb fog kapni pici nyers csirket pici szolocukorral(orvos mondta h jo)szinten pepesitve
holnap meg veszek neki csontit.... de azt elve adjam neki?!
8/25 anonim válasza:
Ne mert még pici hozzá, majd csak akkor add neki élve ha már magától felcsipegeti..Napi kb. 4x-5x kell megetetni és kukacból egy alkalommal kb. 4-et-5-öt kaphat
2012. júl. 15. 19:20
9/25 anonim válasza:
#1,#4,#8 válaszoló: De ha állandóan csipog akkor ne adj neki kaját csak mondjuk reggel amikor felkelsz és 4 óránként,addig amíg le nem fekszel aludni(Én pl. a rozsdafarkú fiókáimat 9-kor,1-kor,5-kor,8-kor és 11-kor szoktam etetni, kapnak kukacot és mellé csepegtetőből vizet, ami LANGYOS, mert különben megfázhatnak)
2012. júl. 15. 19:27
A kartondobozát félig alufóliázd le, így melegen tartja. Gyorsabb lesz az emésztés
2012. júl. 15. 20:20
Kapcsolódó kérdések: