Vitaminhiányuk van? Nem értem miért csinálják. Bővebben lent.
3 nimfa és 1 hullámos papagájom van nagy kalitkában.
A kalitka aljára újságpapírt szoktam tenni,hogy ne közvetlenül a kalitka aljára pottyantsanak.Mostanában azt látom,hogy a nimfák lent mászkálnak a kalitka alján,vagy befarolnak a sarokba és csipkedik az újságot...cafatokra szedik :S Gondoltam rá hogy esetleg valamilyen vitaminhiányiuk van,pedig tök változatos kaját kapnak. Mindíg van víz,magkeverék és apró kavicsos sóder a tányérjukban,plussz mindig valamilyen kiegészítés (pl:pitypanglevél,tyúkhúr,reszelt répa,salátalevél,reszelt főtt tojás stb.)
Mi bajuk lehet?
most jutott eszembe,hogy lehet hogy fészket építenek o.O
mert mindig a 2 párban lévő nimfa van felváltva a földön,és kör alakú lyukat tépnek az újságra...lehet,hogy kéne nekik egy fészekodú? o.O
tegnapelőtt betettük az odút (az igazit ami végleges),tegnap reggel meglett a negyedik tojás,ma is találtam egyet,de az be volt törve és kifolyt a belseje,szóval menthetetlen volt :( délután óta a tojó folyamatosan bent van az odúban és ül a tojásokon,csak néha néha szalad ki mint egy anyatigris :)
szóval azt hiszem kezdhetek reménykedni :)
köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!