S. O. S.! Találtam két cicát, szemük nyitva, de nagyon gyengék. Mit csináljak? Nem akarom, h elpusztuljanak! Tejet adtam nekik, megnyalogatták.
Figyelt kérdés
Bajuk lesz a tehéntejtől?Egy szatyorban voltak az utcán.:(2010. máj. 30. 19:47
1/12 anonim válasza:
Az emberi gyarlóság határtalan! Nem tudom, pontosan mit kell velük csinálni, de szurkolok Neked!
2/12 anonim válasza:
Semmi bajuk nem lesz a tehéntejtől, azt adj nekik. Mást enni nem tudnak még, csak tejre van szükségük.
3/12 anonim válasza:
Itt találsz egy részletes kiscicanevelési tanácsadót.
Ezen kívül egy korábbi kérdésben van egy kölykök nélkül maradt szoptatós anyacica. Ha véletlenül közel laknátok egymáshoz, mindekettőtök gondja megoldódna.
4/12 anonim válasza:
Tehéntejet ne adj nekik, hasmenésük lehet tőle. Laktózmentes tejet vegyél nekik.
5/12 anonim válasza:
Szegény cicák! Talán nem lesz nagy bajuk a tejtől, keverhetsz bele egy egész nyers tojást is, de mielőbb szükségük lenne táplálékra is. Mid van otthon? Vészhelyzetben akár egy kis kenőmájasos kenyérbél is jó, vagy egy kis párizsi villával felaprózva.
6/12 anonim válasza:
Itt a másik kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__893971-nagyo..
7/12 anonim válasza:
jó lenne tudni, hogy mennyi idősek lehetnek, aszerint lehetne továbbetetni őket. Addig pépesített, nem túl fűszeres házikoszt is jó, amíg eljutsz egy boltba.
(a "párizsis" vagyok)
8/12 anonim válasza:
Én is találtam már pár napos kis állatot, és nem kell neki venni semmilyen tejet. Állat, tehát nem lesz baja egy másik állat tejétől. Főleg nem a tehéntejtől. Ha esetleg tartasz az esetleges hasmenéstől, ami nem lesz, akkor forrald fel.
9/12 anonim válasza:
Én is adtam meleg tejet fecskendővel kismacskáknak és emiatt nem haltak meg.Szép, életerős cicák lettek. Szerintem jót teszel velük, de próbálj meg laktóz mentes tejet is venni és azt kicsit megmelegíteni.
10/12 anonim válasza:
A forralástól nem tűnik el a tejből a laktóz... Én vittem már talált kiscicát állatorvoshoz súlyos állapotban, hasmenéssel, mert addig tehéntejjel etették.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!