Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám, mit tehetnék még?

Eltűnt a cicám, mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Tegnap eltűnt az öt hónapos cicusom. Ma több helyre kitettük hirdetéseket,jutalmat ajánlottunk. De annyira reménytelennek tűnik. Szerintünk ellopták,mivel a másik 3 cicánktól sose menne el, annyira szeretik egymást és nem is csavargott sehova. Azóta körbejártuk a fél várost, kérdezgettünk, de semmi. holnap a helyi újságba akarom megjelentetni. Mit teheték még? Lelkibeteg vagyok, ahogy a cicák is. Nagyon nagyon hiányzik:(

Van rá esély, hogy visszakerül?

2010. márc. 15. 20:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg még helyi rádióban is be lehet mondatni. Nálunk szoktak ilyen feladatot is vállalni, hogy ha eltűnik valamilyen állatka, akkor bemondják többször is, elérhetőséggel együtt. Esély pedig mindig van rá, hogy visszakerül, nekünk volt, hogy hónapok után jött haza a kis csavargó, pedig előtte (és utána se) ment messzire, minden nap többször is otthon volt.
2010. márc. 15. 20:46
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
A cicád 5 hósan már lehet ivarérett! Fiú vagy lány? A fiúk ilyenkor elcsavarognak! A legtöbb hazatalál, de sok cica már nem. Úgyhogy csak reménykedhetsz. A lányok is mehetnek udvaroltatni maguknak, valószínű a párzási időszak miatt tűnt el!
 3/24 anonim ***** válasza:
51%
Még előkerülhet, az én cicám másfél hétig volt távol, aztán hazajött nagy éhesen, nem tudom hol lehetett, nem mondta el. Szóval van remény, ne add fel, az összes szomszéddal tudasd hogy néz ki és szóljanak ha látják.
 4/24 anonim ***** válasza:
66%
Én sem láttam a kandúromat már két napja,de bízom benne,hogy csak csajozni ment.Haza fog menni a Tied is!
2010. márc. 15. 20:49
 5/24 anonim ***** válasza:
66%

Vársz..

vagy elcsapták, vagy elment kandúrozni vagy nőzni..

Az enyém van hogy 2 hétig haza se jön tavasszal..

6/24 A kérdező kommentje:

Kisfiú cicus. Ő olyan kis nyeszlett, hogy nem hinném, hogy ivarérett lenne. (Még nincs 5hós,csak lesz).

Mindenkinek szóltam, hogy figyeljék. Sajnos nálunk nem foglalkoznak ilyesmivel a rádiósok,csak a tv-sek, viszont 1 hét 6000ft:(

7/24 A kérdező kommentje:
Biztosan nem ütötték el, mert a környéken is kerestük, és a közter. fentartónak is szóltam, hogy ha ilyen cicát ütnek el, szóljon. Még nem hívott...
2010. márc. 15. 20:50
 8/24 A kérdező kommentje:
Most akartam majd kiheréltetni, de mostmár ha meglesz:(
2010. márc. 15. 20:51
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nemcsak plakátoltam ilyenkor (bár az is nagyon fontos), hanem a környező utcákban mindegyik postaládába bedobtam ugyanazt, amit kiragasztottam! Így került haza a cicám. Kb. 7-8 hónapos lehetett akkor, amikor eltűnt. Én is azt hittem, h ellopták, de elcsavargott és befogatták. Volt úgy, h én is találtam kis állatot az utcán és nem hagytam ott, hanem hazavittem és kiplakátoltam. Valamikor jelentkeztek érte, vmikor nem. Néha akadnak még rendes emberek (bár tény hogy nem sok), akik befogadják, mert azt hiszik, h kóbor állat és féltik (nehogy elüsse egy autó, éhezik stb..). Ja és fontos , h olyan helyekre is kiragaszd, ahol sokan megfordulnak: élelmiszerbolt, patika, állatorvosok, állateledeles, buszmegálló, vasút). Nem tudom, milyen anyagi helyzetben vagy, de lehet, h jót tenne, ha ki írod, hogy jutalmat adsz. Bízom benne, h előkerül, ne keseredj el. Tudom milyen szar érzés!
2010. márc. 15. 20:53
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket. Már a kérdésnél is kiírtam, hogy ajánlottunk jutalmat:) De köszönöm.

Holnap megyek és nyomtatok egy csomó kis cetlit, és bedobálom. És persze az újságba is megjelentetem...

2010. márc. 15. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!