Eltűnt a cicám, mit tehetnék még?
Tegnap eltűnt az öt hónapos cicusom. Ma több helyre kitettük hirdetéseket,jutalmat ajánlottunk. De annyira reménytelennek tűnik. Szerintünk ellopták,mivel a másik 3 cicánktól sose menne el, annyira szeretik egymást és nem is csavargott sehova. Azóta körbejártuk a fél várost, kérdezgettünk, de semmi. holnap a helyi újságba akarom megjelentetni. Mit teheték még? Lelkibeteg vagyok, ahogy a cicák is. Nagyon nagyon hiányzik:(
Van rá esély, hogy visszakerül?
Vársz..
vagy elcsapták, vagy elment kandúrozni vagy nőzni..
Az enyém van hogy 2 hétig haza se jön tavasszal..
Kisfiú cicus. Ő olyan kis nyeszlett, hogy nem hinném, hogy ivarérett lenne. (Még nincs 5hós,csak lesz).
Mindenkinek szóltam, hogy figyeljék. Sajnos nálunk nem foglalkoznak ilyesmivel a rádiósok,csak a tv-sek, viszont 1 hét 6000ft:(
Köszönöm a tippeket. Már a kérdésnél is kiírtam, hogy ajánlottunk jutalmat:) De köszönöm.
Holnap megyek és nyomtatok egy csomó kis cetlit, és bedobálom. És persze az újságba is megjelentetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!