Hogyan lehet túlélni a cicád elvesztését?
Nagyon sajnálom! Számomra a legnagyobb fájdalmat életemben a szintén 6 és fél éves cicám elvesztése jelentette. Napokig sírtam, konkrétan idegösszeomlást kaptam.
Csak az segített, hogy befogadtam egy új cicát, ő segített túltenni magam a fájdalmon.
Elfelejteni persze sosem fogom, egyrészt, mert 4 hetes korától én neveltem fel, másrészt jó ideje senkim nem volt rajta kívül és iszonyú érzés volt hazamenni az üres lakásba.
Szegény cicus! :((( Úgy sajnálom, ezért (is) utálom a sok idióta petárdázót, mennyi kisállat szökik el, hal meg miattuk az ijedtségtől.
Én szeptemberben veszítettem el a kutyusomat (természetes halál) mást nem tudok tanácsolni mint hogy emlékezz rá, csinálj neki egy kis emlékhelyet. Én a petmenny.hu-n csináltam az enyémnek, töltöttem fel képet meg virágokat (mivel nincs sírja a kutyminak a kertben itt könnyebb emlékezni)
Nagyon sajnálom! ;o(
Nekem 25-én, karácsonykor kellett elengednem az én kis Társamat. Én is összeomlottam. Konkrétan zokogtam az utcán is, és úgy mentem, mint egy zombi, próbáltam leinni magamat, és nem akartam hazajönni az üres lakásba. Mikor hazajöttem, arra emlékszem, hogy ököllel vertem az ajtókat, torkomszakadtából, a lelkem is kiszakadt az ordításba, aztán nem emlékszem, hogyan kerültem az alom mellé az előszobában, de ott feküdtem egy darabig. Azóta is napok esnek ki, idő esik ki. Nekem is csak dőlnek a könnyeim. Leverdestem egy szekrényről mindent, ha már Ő nincs, és azt hiszem, azóta ugyanabban a ruhában vagyok. Enni sem tudok, gyomorsavat hányok. Bocsika.
Gondolj arra, hogy legalább nem szenvedett sokat, hanem rögtön elment. Én természetesen ott voltam Vele végig, puszilgattam, beszéltem Hozzá, és dőltek a könnyeim. Euthanázia volt...
Gondolj a 2 másik cicádra, kapaszkodj beléjük! Én az őrület határáról ezt javaslom.
Nagyon sajnálom! ;o(
Köszönöm! ;o( Utolsó vagyok.
Én is a megőrülés fázisában vagyok, azt hittem, csak kap valami gyógyszert, nem gondoltam, hogy üres hordozóval jövök haza... bár sajnos éreztem, és Ő is érezte... ;o(
Még nem tudom, fogadok-e örökbe másik cicát. 3 hónapom van rá, hogy kitaláljam, amíg "cicakarantén" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!