Mi tehetek, hogy a cicám jobban érezze magát a lábadozás alatt?
Szegény cica :(.
Mekkora? Ha még pici, biztosan hiányzik neki a játék. Ha teheted, legyél vele sokat, simogasd, hagyd, hogy harapdáljon, érezze, hogy nincs egyedül.
Jobbulást neki!
Igen, én tettem fel azt a kérdést. Csak aztán komolyabb volt a lábsérülése, mint előre sejtettük. :(
Amikor csakitthon vagyok játszom vele. Ki is veszem amikor csak lehet. Ha elmegyek pl fürödni visszateszem, hogy biztos ne maradjon felügyelet nélkül. De amint visszateszem sír. :( Nem érti miért kell neki ott lennie, főleg hogy a másik cica kint máászkál körülötte.
Az a gond, hogy egyedül nevelem a cicákat, így amikor dolgozni megyek kénytelen vagyok itthagyni egyedül a ketrecben. Szabadságot meg nem tudok kivenni. :(
Sajnos nem tudsz mit tenni, nagyon nehezen viselik a bezártságot, én pl. szállítani sem tudom a cicáimat ketrecben, így tudom, hogy milyen nehéz most neked. Ezt a pár hetet valahogy ki kell bírnod neked is, a cicának. Gondolj arra, hogy nemsokára meggyógyul, és minden rendben lesz.
Egyébként hogy esett ki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!