3-4 hetes cica gondozása?!?!
Köszi, a gyors válaszokat!
Tavaj már cumiztattam 1 hetes kiscicákatm 4 óránként az de szerencsére az anyjuk visszavette őket.
Én sem értem, hogy eddig az anyjával lehetett, és pár hetesen kirakták az anyja alól...de sokan teszik ezt. Azért hoztam el, mert nem volt ki elválallja, én meg sajnáltam szegényt, nagyon szép egészséges.
Semmit sem tudok róla, hogy tud-e már enni magától, vagy inni.
Van még egy cumisüvegnyi tápszerem, de nem issza, inkább alszik az ölemben, biztos sok volt neki az új.
Szia!Nem tudom olvasod-e még a válaszokat,de remélem igen.A cicáknak kapható laktózmentes tejet NE add ilyen pici cicának!Felnőtt macskáknak való.Ha jól tudom rá is van írva.Nekem van egy fél éves cicám,de neki sem adom egyelőre.
Az állatorvosnál kapható tápszert adhatod neki,ha nem enné meg-mert velem ilyen is megtörtént-a boltokban kapható csecsemőtápszert /Beba,a legkisebbeknek valót/ kellett bekevernem és azt ette.3-4 óránként kell etetni,ha Te nem tudsz,kérj meg vkit,h segítsen be.
Én úgy ingereltem,hogy pisiljen-kakiljon hogy
langyos nedves vattával "simogattam" az említett testtájakon,így imitálva az anyamacska nyalogatását.
Elvileg 6-8hetesen lennének elválaszthatóak idillikusan.Ha elérkezett az idő a szilárd táplálék megkóstolására-junior nedves kaját adjál neki.
Kicsit költségesebb az ilyen kajákkal való etetés,de nem hülyeség.
Remélem hathatós segítséget tudtam adni azoknak,akik hasonló helyzetben találják magukat.Saját tapasztalatot írtam le.
Jó cicanevelést és sok örömöt hozzá!
Szia!
Én még a felnőtt cicámnak se vennék "cicatejet". Drága is meg felesleges is. Nálunk csak nasinak isszák, vízre vannak szoktatva.
Amúgy tápszert adtam neki, de szerencsére elvállalták a kicsit, így most Sződligeten van a kislány, de sajna csak addig amíg szopik, utána jön vissza a menhelyre. Így gazdit keresünk neki!!
Köszi mégegyszer mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!