SOS! SOS! Megszült a macskám már 1 macskát, nyalogassa, mire figyeljek? Mit tegyek?
ha azt akarod, hogy a macskát össze-vissza marjon, és később a kicsinyét se szoptassa... csak akkor piszkáld őket!
Hagyd békén őket, az a legjobb és a legtöbb, amit most tehetsz!
HAgyd őket békén, ne nyúlj oda, és ne bántsd őket, majd az anya cica tudja hogy mit kell tenni!
Ha már nem szopnak a kicsik, az anyát vidd el ivartalaníttatni!
Állatfüggő!
Nekem volt olyan anyacicám, ami tisztára megkattant elléskor, ott kellett vele lenni, sőt konkrétan le kellett fogni, mert annyira ordított, és önkívületi állapotban volt, hogy volt, hogy agyonnyomott egyet, volt hogy félreszülte őket, és nem a kis helyére, és sajnos későn vettem észre ,akkor már elpusztult a kicsi. Ennek ellenére, olyan jó anyát, mint az a macska volt, életemben nem láttam. Még egy másik macska kölykét is befogadta, amikor egyszer úgy hozta a sors, és azonnal sajátjaként nevelte. De volt olyan cicám is, aki pisszenés nélkül ellett, nem kellett "segíteni". Azt tanácsolom figyeld őket, ha olyan a kapcsolatod az állattal, és úgy látod be kell avatkozni, akkor tedd! Ha nem muszáj, akkor ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!