Lehet, hogy vissza jönnek a cicák? Részletek lent
Két hónappal ezelőtt találtam kint a hóban két cicát, szegénykéim tisztára le voltak soványodva, meg fostosak voltak pluszban macska influezája volt mind a kettőnek. Szépen rendbe hoztam őket, elvittem őket orvoshoz meg minden, erre tegnap megjelent a gazdája és vissza vitte őket, azzal az ürüggyel, hogy el loptam őket. Azt hittem agy vérzést kapok!!
Egy bunkó, még megmentettem a cicák életét,és én vagyok a szemét! Nem messze laknak tőlünk 100m kb. Szerintetek vissza jönnek? Tökre ki vagyok, nagyon hiányoznak:(
Hú,ez durva.Szerintem ,ha ki engedi néhány napon belül akkor vissza mennek hozzád.Hisz te voltál két hónapig a gazdájuk.És a hely is hiányozni fog a cicáknak.
Ezt a barmot meg pofán kéne vágni,amiért ezt tette.
Vagy állat kínzásért feljelenteni.
Nem tudom,de nagyon felháborított ami történt.
Kint kiabált velem az utcán, hogy el loptam a macskuszokat.. Szerinted mit csinálhattam volna? Oda adtam...
Így csak reménykedem, hát ha...
Úgy van ahogyan már elmondták, chip nélkül rákenheti a hajára a kiabálást, nem tud bizonyítani semmilyen tulajdonjogot a macskák felett. Megoldotta volna az egészet ha bechipeztetted volna őket amíg nálad voltak és akkor már nem tehetne semmit mivel bizonyíthatóan hozzád tartoznának...
Olyan embernek nem való másik élőlény aki elhanyagolja, utána meg gondol egyet és követeli vissza.
Én ha ki vannak engedve nála, simán visszavenném őket, bechipeztetném, aztán pattoghatna kedvére, te gondoztad őket 2 hónapig könyörgöm. Papírjaid vannak az ellátásukról amit te fizettél, még azt is az orra alá nyomnám a delikvensnek ha ilyen hogy az utcán üvölt veled amiért nem hagytad a macskáit halálra fagyni a hóban meg hogy elvigye őket a macskanátha.
Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!